La nova direcció del sindicat pren possessió dels seus càrrecs

dv., 19 octubre 2001 - 08:39

Joaquim Riera, Patricio Martínez i Xavier Manzanera, president, secretari general i secretari de finances del Sindicat de Metges de Catalunya (SMC-CESM) respectivament, han pres possessió dels seus càrrecs durant la primera reunió del comitè executiu de després de les eleccions a la direcció del sindicat, celebrades el passat 2 d'octubre.

El comitè també ha ratificat els nomenaments dels nous secretaris adjunts: Josep R. Oncins, secretari Tècnic i d'Organització; Antoni Gallego, secretari d'Acció sindical; Xavier Manzanera, secretari de Formació; Emili Cánovas, secretari de Salut Laboral i Eugenio Tirado que es fa càrrec de la secretaria de Comunicació i d'Imatge i de la secretaria de Promoció professional i Ocupació.

A més, el comitè executiu ha nomenat Josep M. Sala president d'honor del sindicat i ha donat el vistiplau a la proposta de nomenar Anselm Barbeta, anterior tresorer, afiliat d'honor. En la reunió, s'ha retut un sentit homenatge a qui fou el secretari de la divisió de Funcionaris del SMC-CESM, Miguel Elizalde, mort el passat 8 d'octubre.