MC crida la comunitat mèdica a participar en la manifestació #NoTincPor de rebuig al terrorisme

dc., 23 agost 2017 - 13:28

Metges de Catalunya (MC) fa una crida a la participació del col·lectiu mèdic en la gran manifestació convocada aquest dissabte, 26 d’agost, a Barcelona, per mostrar el rebuig als atemptats terroristes viscuts a la capital catalana i Cambrils. La mobilització començarà a les 18 hores i tindrà com a lema “No tinc por”, el crit espontani que va sorgir de la mateixa ciutadania l’endemà dels fatídics atemptats en la concentració de la Plaça de Catalunya. Els Jardinets de Gràcia (situats a la cruïlla de Passeig de Gràcia i l'Avinguda Diagonal) seran el punt de partida del recorregut que finalitzarà també a la Plaça de Catalunya.

El protagonisme de la manifestació recaurà en la ciutadania i especialment en els professionals dels serveis públics que més han treballat aquests dies per la seguretat i l’atenció a les víctimes. Així, Mossos, policia local, professionals sanitaris i tots els col·lectius que es van veure afectats pels atemptats de Barcelona i Cambrils encapçalaran la mobilització i seran els responsables dels parlaments.

El sindicat mèdic s’adhereix a la convocatòria i expressa la seva repulsa al terrorisme i a qualsevol forma de violència. "Barcelona demostrarà un cop més que és una ciutat de pau i transmetrà al món un missatge d’amor, solidaritat, convivència i llibertat".