MC nomena els secretaris adjunts de Serveis, Assessoria Jurídica i Formació per a la Fundació Metges

Metges de Catalunya (MC) ha tancat la direcció executiva del sindicat amb el nomenament de tres nous secretaris adjunts. Xavier Manzanera es fa càrrec de la secretaria de Serveis; Josep Puey repeteix com a responsable de l’Assessoria Jurídica i M. Àngels López assumeix Formació per a la Fundació Metges. D’aquesta manera, el secretari general, Josep Maria Puig, perfila el seu equip de col·laboradors més propers, que es completa amb les cinc secretaries adjuntes (Coordinació Territorial, Formació, Salut Laboral, Acció Sindical i Comunicació, Imatge i Protocol) que va designar a principis del passat mes de setembre.

Manzanera, metge de família al CAP Ciutat Meridiana (Barcelona), potenciarà Servimetge –empresa de serveis vinculada a MC– com a font alternativa de finançament, que permet a l’organització no dependre ni de subvencions externes ni d’augments de quota d’afiliació.

Per la seva part, Puey, cirurgià a l’Hospital de Terrassa, continuarà fent-se càrrec de l’àrea jurídica i de la coordinació amb el Col·lectiu Aide i l’Institut Qualitas, gabinets jurídics externs del sindicat de reconegut prestigi.

Finalment, López, especialista en medicina del treball i metgessa de Institut Català d'Avaluacions Mèdiques (ICAM), contribuirà a impulsar la formació mèdica continuada que ofereix la Fundació Metges, entitat sense ànim de lucre que MC va crear l’any 2014 amb la finalitat de complementar l’oferta formativa dels facultatius i d’oferir-los suport social i familiar, especialment en moments crucials de la seva vida com la jubilació o la malaltia.