Mites i veritats entorn l'alimentació

Tornar
Adreçat a:
Afiliats i no afiliats
Dates:
6, 13 i 20 març de 2018
Horari:
De 16.00 a 20.00 hores
Localització:
Metges de Catalunya
Modalitat:
Presencial
Preus: Afiliats:
45€
Residents afiliats:
0€
No afiliats:
150€
Mitos y verdades en torno a la alimentación

Ponents

  • Dra. Joima Panisello Royo: Especialista en Medicina Interna, directora general de la “Fundación para el Fomento de la Salud (FUFOSA)”.
  • Núria Rosich Domènech: Dietista-Nutricionista


Programa

Dimarts 6 de març

  • Introducció, reflexions prèvies i recollida de mites d’interès dels assistents.
  • Mites sobre els olis i greixos: oli d’oliva, oli de coco, oli de palma i oli de lli.
  • Mites sobre les carns: carn vermella, carn processada, carn blanca o no carn?
  • Mites sobre els peixos: millor peix que carn? I el seu contingut en metalls?


Dimarts 13 de març

  • Mites sobre els ous: afecten a la diabetis? I al colesterol?
  • Mites sobre les begudes: cafè, te, infusions, aigua i begudes ensucrades.
  • Mites sobre els làctics: làctics i mal anomenades “llets vegetals”.
  • Mites sobre els farinacis: SÍ gluten o NO gluten.


Dimarts 20 de març

  • Situacions clíniques inicials: el pacient pregunta
    • L’oli de coco és un superaliment?
    • El porc és una carn blanca?
    • La carn vermella eleva els nivells de colesterol pels seu contingut en greixos saturats?
    • Tots els peixos contenen metalls pesats?
    • Peix de piscifactoria?
    • Tinc colesterol: no puc menjar ous, oi?
    • El consum d’ous augmenta el risc de patir diabetis mellitus?
    • El cafè és dolent per la hipertensió?
    • És millor que elimini el gluten?
    • Som l’únic animal que pren llet d’adults. Tothom hauria de deixar de beure llet en l’edat adulta?
    • La llet genera mocs?
    • Millor llet de cabra que de vaca, oi?
    • Altres

Ponents

  • Dra. Joima Panisello Royo: Especialista en Medicina Interna, directora general de la “Fundación para el Fomento de la Salud (FUFOSA)”.
  • Núria Rosich Domènech: Dietista-Nutricionista


Programa

Dimarts 6 de març

  • Introducció, reflexions prèvies i recollida de mites d’interès dels assistents.
  • Mites sobre els olis i greixos: oli d’oliva, oli de coco, oli de palma i oli de lli.
  • Mites sobre les carns: carn vermella, carn processada, carn blanca o no carn?
  • Mites sobre els peixos: millor peix que carn? I el seu contingut en metalls?


Dimarts 13 de març

  • Mites sobre els ous: afecten a la diabetis? I al colesterol?
  • Mites sobre les begudes: cafè, te, infusions, aigua i begudes ensucrades.
  • Mites sobre els làctics: làctics i mal anomenades “llets vegetals”.
  • Mites sobre els farinacis: SÍ gluten o NO gluten.


Dimarts 20 de març

  • Situacions clíniques inicials: el pacient pregunta
    • L’oli de coco és un superaliment?
    • El porc és una carn blanca?
    • La carn vermella eleva els nivells de colesterol pels seu contingut en greixos saturats?
    • Tots els peixos contenen metalls pesats?
    • Peix de piscifactoria?
    • Tinc colesterol: no puc menjar ous, oi?
    • El consum d’ous augmenta el risc de patir diabetis mellitus?
    • El cafè és dolent per la hipertensió?
    • És millor que elimini el gluten?
    • Som l’únic animal que pren llet d’adults. Tothom hauria de deixar de beure llet en l’edat adulta?
    • La llet genera mocs?
    • Millor llet de cabra que de vaca, oi?
    • Altres
Metges de Catalunya
Presencial
Mitos y verdades en torno a la alimentación
45€
0€
150€
De 16.00 a 20.00 hores
6, 13 i 20 març de 2018
Afiliats i no afiliats