Adreçat a:
Afiliats i no afiliats
Dates:
6, 13 i 20 març de 2018
Horari:
De 16.00 a 20.00 hores
Localització:
Metges de Catalunya
Modalitat:
Presencial
Preus:
Afiliats:
45€
Residents afiliats:
0€
No afiliats:
150€
Ponents
- Dra. Joima Panisello Royo: Especialista en Medicina Interna, directora general de la “Fundación para el Fomento de la Salud (FUFOSA)”.
- Núria Rosich Domènech: Dietista-Nutricionista
Programa
Dimarts 6 de març
- Introducció, reflexions prèvies i recollida de mites d’interès dels assistents.
- Mites sobre els olis i greixos: oli d’oliva, oli de coco, oli de palma i oli de lli.
- Mites sobre les carns: carn vermella, carn processada, carn blanca o no carn?
- Mites sobre els peixos: millor peix que carn? I el seu contingut en metalls?
Dimarts 13 de març
- Mites sobre els ous: afecten a la diabetis? I al colesterol?
- Mites sobre les begudes: cafè, te, infusions, aigua i begudes ensucrades.
- Mites sobre els làctics: làctics i mal anomenades “llets vegetals”.
- Mites sobre els farinacis: SÍ gluten o NO gluten.
Dimarts 20 de març
- Situacions clíniques inicials: el pacient pregunta
- L’oli de coco és un superaliment?
- El porc és una carn blanca?
- La carn vermella eleva els nivells de colesterol pels seu contingut en greixos saturats?
- Tots els peixos contenen metalls pesats?
- Peix de piscifactoria?
- Tinc colesterol: no puc menjar ous, oi?
- El consum d’ous augmenta el risc de patir diabetis mellitus?
- El cafè és dolent per la hipertensió?
- És millor que elimini el gluten?
- Som l’únic animal que pren llet d’adults. Tothom hauria de deixar de beure llet en l’edat adulta?
- La llet genera mocs?
- Millor llet de cabra que de vaca, oi?
- Altres
Ponents
- Dra. Joima Panisello Royo: Especialista en Medicina Interna, directora general de la “Fundación para el Fomento de la Salud (FUFOSA)”.
- Núria Rosich Domènech: Dietista-Nutricionista
Programa
Dimarts 6 de març
- Introducció, reflexions prèvies i recollida de mites d’interès dels assistents.
- Mites sobre els olis i greixos: oli d’oliva, oli de coco, oli de palma i oli de lli.
- Mites sobre les carns: carn vermella, carn processada, carn blanca o no carn?
- Mites sobre els peixos: millor peix que carn? I el seu contingut en metalls?
Dimarts 13 de març
- Mites sobre els ous: afecten a la diabetis? I al colesterol?
- Mites sobre les begudes: cafè, te, infusions, aigua i begudes ensucrades.
- Mites sobre els làctics: làctics i mal anomenades “llets vegetals”.
- Mites sobre els farinacis: SÍ gluten o NO gluten.
Dimarts 20 de març
- Situacions clíniques inicials: el pacient pregunta
- L’oli de coco és un superaliment?
- El porc és una carn blanca?
- La carn vermella eleva els nivells de colesterol pels seu contingut en greixos saturats?
- Tots els peixos contenen metalls pesats?
- Peix de piscifactoria?
- Tinc colesterol: no puc menjar ous, oi?
- El consum d’ous augmenta el risc de patir diabetis mellitus?
- El cafè és dolent per la hipertensió?
- És millor que elimini el gluten?
- Som l’únic animal que pren llet d’adults. Tothom hauria de deixar de beure llet en l’edat adulta?
- La llet genera mocs?
- Millor llet de cabra que de vaca, oi?
- Altres
Metges de Catalunya
Presencial
45€
0€
150€
De 16.00 a 20.00 hores
6, 13 i 20 març de 2018
Afiliats i no afiliats