metgesdecatalunya.cat  

Pòlissa col·lectiva que complementa el teu salari en cas d'Incapacitat temporal


Benvolgut/da,

Metges de Catalunya t’informa que la CESM ha aconseguit una pòlissa per als afiliats que cobreix la compensació de la retribució econòmica fixada pel RD 20/2012, per incapacitat temporal en contingències comunes.


Cobertures IT:

INCAPACITAT TEMPORAL DEL 1r al 3r dia: 62 €/dia

INCAPACITAT TEMPORAL DEL 4rt al 20è dia: 31 €/diaExclusions (ja cobertes per la Seguretat Social al 100% des del 1r dia):

  • IT cobertes al 100% per l’ocupador: principalment, contingències professionals i hospitalització (causes previstes a l’art. 9 del RD 20/2012 i protegides per les administracions públiques).

  • Les cobertes pel Consorci de Compensació d’Assegurances.


Avantatges exclusius:

  • PSN és la mútua asseguradora dels professionals, sense ànim de lucre, solvent i especialitzada en el sector sanitari. Els mutualistes són els amos de PSN.

  • Sense declaració de salut. Sense distinció per edats, ni en el preu, ni en la selecció o l’import assegurat.

  • Sense franquícia (es cobra des del primer dia de baixa). Gestió de sinistres en qualsevol de les 120 oficines de PSN.

  • Cobertura de mort per accident, mitjançant una pòlissa individual i gratuïta el 1r any. El cost l’assumeix PSN.


El preu d'aquesta pòlissa és de 59 euros/l'any. Preu exclusiu.Si t’interessa, emplena la sol·licitud de contractació i envia-la, juntament amb una fotocòpia del DNI, per correu electrònic a l’adreça it@metgesdecatalunya.cat o per correu postal a Metges de Catalunya, a l’adreça c/ del Consell de Cent, 471-475, esc. B, entresòl – 08013 de Barcelona.

Per tramitar-la han d’emplenar-se tots els camps la sol·licitud, signar-la i enviar-la juntament amb una fotocòpia del DNI.


Atentament,


Metges de CatalunyaConsell de Cent, 471-475, esc. B entl. - 08013 Barcelona - Tel. 93 265 11 77 Fax 93 265 39 71
www.metgesdecatalunya.cat - info@metgesdecatalunya.cat

Avís de confidencialitat - Aquest correu electrònic i, si s’escau, tot fitxer que porti annex, pot contenir informació de caràcter confidencial destinada a la persona o a les persones a qui s'adreça i és propietat de Metges de Catalunya. Se'n prohibeix la divulgació, la còpia o la distribució a terceres persones sense l'autorització prèvia per escrit de Metges de Catalunya, d'acord amb la legislació vigent. En cas que hagueu rebut aquest correu electrònic per error, us preguem que, abans d'eliminar-lo, ens ho notifiqueu immediatament i el reenvieu a l'adreça electrònica de la persona remitent.