metgesdecatalunya.cat  

AGRUPACIÓ DE JUBILATS DE METGES DE CATALUNYA


COL·LOQUI sobre jubilació i herències

Museu Picasso de Barcelona

Benvolgut/da,

L'Agrupació de Jubilats ha organitzat un col·loqui sobre jubilació i herències, que tindrà lloc el dijous 21 de març de 2019, a les 16.00 h, a la seu de Metges de Catalunya, i ens agradaria convidar-te a assistir-hi.

Quan arriba el moment de la jubilació cal prendre decisions que tenen implicacions en la vida professional, personal i familiar. Per aquest motiu, és convenient conèixer alguns aspectes bàsics de caràcter laboral, fiscal i jurídic, que poden condicionar aquestes decisions. En la xerrada que proposem, a càrrec de l’advocat August González i del tècnic comptable i tributari Enric Peiret, es parlarà de les diferents modalitats de compatibilitat de la pensió de jubilació amb el treball, dels aspectes fiscals i jurídics bàsics de la successió, i es donaran recomanacions generals de planificació fiscal per a la jubilació, com la tributació dels plans de pensions, entre d'altres.


Inscripció

Preu: Gratuït

Per inscriure's, cal enviar un correu electrònic a
agrupaciojubilats@metgesdecatalunya.cat amb les dades de les persones que es volen inscriure o parlar amb la secretària Núria Riera i fer la inscripció per telèfon.


Atentament,


María Jesús Martínez
Presidenta de l'Agrupació de Jubilats de MC


Consell de Cent, 471-475, esc. B entl. - 08013 Barcelona - Tel. 93 265 11 77 Fax 93 265 39 71
www.metgesdecatalunya.cat - info@metgesdecatalunya.cat

Avís de confidencialitat - Aquest correu electrònic i, si s’escau, tot fitxer que porti annex, pot contenir informació de caràcter confidencial destinada a la persona o a les persones a qui s'adreça i és propietat de Metges de Catalunya. Se'n prohibeix la divulgació, la còpia o la distribució a terceres persones sense l'autorització prèvia per escrit de Metges de Catalunya, d'acord amb la legislació vigent. En cas que hagueu rebut aquest correu electrònic per error, us preguem que, abans d'eliminar-lo, ens ho notifiqueu immediatament i el reenvieu a l'adreça electrònica de la persona remitent.