metgesdecatalunya.cat  

AGRUPACIO DE JUBILATS DE METGES DE CATALUNYA

Parlem d'òpera

Museu Picasso de Barcelona


L’Agrupació de Jubilats de Metges de Catalunya et vol recordar que el proper 24 de maig, a les 17.00h, tindrà lloc la projecció de l'òpera Rigoletto, a sala d’actes del Col·legi d’Odontòlegs i Estomatòlegs de Catalunya (COEC) 

La famosa òpera Rigoletto fou estrenada per primera vegada l’11 de març de 1851 al teatre La Fenice de Venècia i està considerada per molts com una de les primeres obres mestres de la carrera de Verdi.

Ambientada a la Màntua del siglo XIV. El Duc de Màntua, un home afortunat amb les dones, sedueix Gilda, la bella filla del astut bufó: Rigoletto. Prometent venjança, l’enfurismat pare contracta el notori assassí Sparafucile per recuperar l’honor de la seva família, una decisió que acabarà en tragèdia per a tothom.

Comptarem amb el mestratge d’un company, el Dr. Julio Remón, que n’és un gran aficionat i molt bon coneixedor d’aquest art escènic.

Rigoletto
Dia: Dimecres, 24 de maig de 2017
Hora: 17.00h
Lloc: Col·legi d’Odontòlegs i Estomatòlegs de Catalunya (COEC) 


INSCRIPCIÓ:

Enviar un correu electrònic a agrupaciojubilats@metgesdecatalunya.cat amb les dades de les persones que es volen inscriure o parlar amb la secretària Núria Riera i fer la inscripció per telèfon:

  • Nom i cognoms
  • DNI
  • Mòbil

És molt important indicar si es vindrà acompanyat.


Per a més informació, consulta el web de l'Agrupació de Jubilats de MC.

 

Atentament

 

María Jesús Martínez
Presidenta de l'Agrupació de Jubilats de MC


Consell de Cent, 471-475, esc. B entl. - 08013 Barcelona - Tel. 93 265 11 77 Fax 93 265 39 71
www.metgesdecatalunya.cat - info@metgesdecatalunya.cat

Avís de confidencialitat - Aquest correu electrònic i, si s’escau, tot fitxer que porti annex, pot contenir informació de caràcter confidencial destinada a la persona o a les persones a qui s'adreça i és propietat de Metges de Catalunya. Se'n prohibeix la divulgació, la còpia o la distribució a terceres persones sense l'autorització prèvia per escrit de Metges de Catalunya, d'acord amb la legislació vigent. En cas que hagueu rebut aquest correu electrònic per error, us preguem que, abans d'eliminar-lo, ens ho notifiqueu immediatament i el reenvieu a l'adreça electrònica de la persona remitent.