metgesdecatalunya.cat  

AGRUPACIO DE JUBILATS DE METGES DE CATALUNYA

CONCERT Música per a la salut

Museu Picasso de Barcelona


Benvolugut/da,


L’Agrupació de Jubilats de MC et convida a assistir al concert “Música per a la salut”, que organitza amb la col·laboració de la Fundació Metges, i que tindrà lloc el pròxim 24 de març, a les 18.00 hores, al Casal del Metge de Barcelona (Via Laietana,31), com a pròleg del curs “Musicoteràpia i Medicina”.

Al concert hi participaran la Coral Canta Sant Pau, formada per pacients afàsics; el grup The Distimians, integrat per psiquiatres i persones amb trastorn depressiu crònic; i el pianista de jazz català Lucky Guri que ha superat un ictus.


Venta d’entrades

Les entrades es tenen un preu de 10 euros i poden adquirir de forma anticipada a partir del proper dimarts 7 de març, trucant al telèfon 93 265 11 77 i demanant per la secretària Núria Riera. També es podran comprar directament al Casal del Metge el dia del concert.

La recaptació es destinarà íntegrament a la Fundació Metges, entitat sense ànim de lucre vinculada al sindicat, que té per objectiu complementar l'oferta formativa dels facultatius i oferir-los suport social i familiar, especialment en moments crucials de la seva vida com la jubilació o la malaltia.


Per a més informació, consulta el web de l'Agrupació de Jubilats de MC.

 

Atentament

 

María Jesús Martínez
Presidenta de l'Agrupació de Jubilats de MC


Consell de Cent, 471-475, esc. B entl. - 08013 Barcelona - Tel. 93 265 11 77 Fax 93 265 39 71
www.metgesdecatalunya.cat - info@metgesdecatalunya.cat

Avís de confidencialitat - Aquest correu electrònic i, si s’escau, tot fitxer que porti annex, pot contenir informació de caràcter confidencial destinada a la persona o a les persones a qui s'adreça i és propietat de Metges de Catalunya. Se'n prohibeix la divulgació, la còpia o la distribució a terceres persones sense l'autorització prèvia per escrit de Metges de Catalunya, d'acord amb la legislació vigent. En cas que hagueu rebut aquest correu electrònic per error, us preguem que, abans d'eliminar-lo, ens ho notifiqueu immediatament i el reenvieu a l'adreça electrònica de la persona remitent.