metgesdecatalunya.cat  

AGRUPACIO DE JUBILATS DE METGES DE CATALUNYA


Visita al MNAC ROMÀNIC

Museu Picasso de Barcelona


Benvolgut/da,

L'Agrupació de Jubilats et convida a visitar el MNAC romànic.

Les obres del romànic que conserva el Museu són fonamentalment de procedència catalana, i responen des dels seus inicis a la voluntat clara de recuperar i salvaguardar el patrimoni del país, un procés que cristal·litzà en el segon decenni d’aquest segle i que perdurà fins els anys setantes, transcendint l’esperit merament col·leccionista. L’inici d’aquesta recuperació del patrimoni s’emmarca en el període del govern de la Mancomunitat i del Noucentisme, com a moviment cultural.


Data: Dijous, 18 de maig de 2017
Hora: 17.00 h
Hora de trobada: 16.45 h
Lloc de trobada: Porta principal del MNAC


Inscripció

Preu: 11 euros

Els 11 euros s'han d'ingressar al compte de la Fundació Metges:
ES44 2085 9303 2903 30432766
Concepte: MNAC romànic

Per inscriure's, cal enviar un correu electrònic a
agrupaciojubilats@metgesdecatalunya.cat amb les dades de les persones que es volen inscriure o parlar amb la secretària Núria Riera i fer la inscri
pció per telèfon al 93 265 11 77.


Atentament

 

María Jesús Martínez
Presidenta de l'Agrupació de Jubilats de MC


Consell de Cent, 471-475, esc. B entl. - 08013 Barcelona - Tel. 93 265 11 77 Fax 93 265 39 71
www.metgesdecatalunya.cat - info@metgesdecatalunya.cat

Avís de confidencialitat - Aquest correu electrònic i, si s’escau, tot fitxer que porti annex, pot contenir informació de caràcter confidencial destinada a la persona o a les persones a qui s'adreça i és propietat de Metges de Catalunya. Se'n prohibeix la divulgació, la còpia o la distribució a terceres persones sense l'autorització prèvia per escrit de Metges de Catalunya, d'acord amb la legislació vigent. En cas que hagueu rebut aquest correu electrònic per error, us preguem que, abans d'eliminar-lo, ens ho notifiqueu immediatament i el reenvieu a l'adreça electrònica de la persona remitent.