metgesdecatalunya.cat  

AGRUPACIO DE JUBILATS DE METGES DE CATALUNYA


Taller de SALUT AUDITIVA

Museu Picasso de Barcelona


Benvolgut/da,

L'Agrupació de Jubilats ha organitzat un Taller de salut auditiva que tindrà lloc el dimarts 25 d'abril de 2017, de 17.00 a 19.00 h, a la seu de Metges de Catalunya, i ens agradaria convidar-te a assistir-hi ja que pensem que pot ser del teu interès.

Aquesta conferència, que anirà càrrec del Dr. M. Mañós, cap del Servei d'Otorinolaringologia de l'Hospital de Bellvitge i Professor Titular de la Universitat de Barcelona, està dedicada a la presbiacúsia o pèrdua auditiva relacionada amb l’edat, una patologia cada cop més freqüent en el nostre medi i en la majoria de països occidentals.

En primer lloc, es descriuran i comentaran les causes més conegudes que tenen incidència en aquesta patologia.

Seguidament, es revisaran les manifestacions clíniques i els mètodes de diagnòstic més adients per a cada situació.

I, per  acabar, es discutiran les possibilitats terapèutiques de què disposem avui dia.


Inscripció

Preu: Gratuït

Per inscriure's, cal enviar un correu electrònic a agrupaciojubilats@metgesdecatalunya.cat amb les dades de les persones que es volen inscriure o parlar amb la secretària Núria Riera i fer la inscripció per telèfon.


Atentament

 

María Jesús Martínez
Presidenta de l'Agrupació de Jubilats de MC


Consell de Cent, 471-475, esc. B entl. - 08013 Barcelona - Tel. 93 265 11 77 Fax 93 265 39 71
www.metgesdecatalunya.cat - info@metgesdecatalunya.cat

Avís de confidencialitat - Aquest correu electrònic i, si s’escau, tot fitxer que porti annex, pot contenir informació de caràcter confidencial destinada a la persona o a les persones a qui s'adreça i és propietat de Metges de Catalunya. Se'n prohibeix la divulgació, la còpia o la distribució a terceres persones sense l'autorització prèvia per escrit de Metges de Catalunya, d'acord amb la legislació vigent. En cas que hagueu rebut aquest correu electrònic per error, us preguem que, abans d'eliminar-lo, ens ho notifiqueu immediatament i el reenvieu a l'adreça electrònica de la persona remitent.