metgesdecatalunya.cat  

AGRUPACIÓ DE JUBILATS DE METGES DE CATALUNYA


CICLE DE CINEMA

Barcino


L’Agrupació de Jubilats de MC posa en marxa unes sessions cinematogràfiques, organitzades en forma de mini cicles, destinades als nostres associats, que tindran lloc a la sala d’actes del Col·legi d’Odontòlegs i Estomatòlegs de Catalunya (COEC), Travessera de Gràcia, 93, el darrer dijous de cada mes, a les 17.00 hores.

A cada sessió es projectarà una pel·lícula, precedida d'una presentació a càrrec de Gabriel Pou. Posteriorment a la projecció es donarà pas a un torn de preguntes o de comentaris, esperant que sorgeixi un debat enriquidor.


Cicle MAI HI VA HAVER UNA DONA COM...

Aquesta va ser la frase publicitària de la pel·lícula Gilda. Aquest mini cicle és un recull pel·lícules en què el nexe d'unió rau en que totes porten per títol un nom de dona i que aquesta és part fonamental en la història.

Gilda (1946)

Dijous 27 d'octubre de 2016, a les 17.00h
GILDA (Columbia, 1946)

Dirigida per Charles Vidor
Intèrprets: Rita Hayworth, Glenn Ford i George Macready
Durada: 106 minuts
Sinopsi: Johny Farrell comença a treballar per Ballin Mudson, propietari d'un casino en una ciutat sud-americana. Tot va bé fins que Ballin, a la tornada d'un viatge, presenta la seva nova esposa, Gilda.

 

Laura (1944)

Dijous 24 de novembre de 2016, a les 17.00h
LAURA (Fox, 1944)

Dirigida per Otto Preminger
Intèrprets: Gene Tierney, Dana Andrews, Clifton Webb i Vincent Price
Durada: 83 minuts
Sinopsi: Un tosc detectiu investiga la mort d'una jove anomenada Laura. A mesura que avança la investigació s'enamorarà del seu retrat i del seu record. Un acabalat periodista, que també va estar enamorat de Laura, col·laborarà en la investigació.


Rebeca (1940)

Dijous 22 de desembre de 2016, a les 17.00h
REBECA (United Artists, 1940)

Dirigida per Alfred Hitchcock
Intèrprets: Laurence Olivier, Joan Fontaine, George Sanders i Judith Anderson
Durada: 124 minuts
Sinopsi: Una jove dama de companyia coneix a la Costa Blava un vidu milionari del qual s'enamora i s'acaben casant. Quan es traslladen a viure a Manderley, la seva mansió a Anglaterra, descobrirà l'empremta que ha deixat Rebeca, l'anterior esposa, morta en tràgiques circumstàncies.Marnie (1964)

Dijous 26 de gener de 2017, a les 17.00h
MARNIE (Universal, 1964)


Dirigida per Alfred Hitchcock
Intèrprets: Sean Connery, Tippi Hedren i Diane Baker
Durada: 118 minuts
Sinopsi: Marnie, lladre i mentidera compulsiva, treballa per Mark Rutland, al qual intenta robar. Després, tots dos es casen.Anima't i confirma la teva assistència
enviant un correu electrònic a agrupaciojubilats@metgesdecatalunya.cat o parlant amb la secretària Núria Riera al 93 265 11 77.

Entrada per taquilla inversa (l'espectador aportarà el que consideri just). L'import recaptat es destinarà a la Fundació Metges.

Per a més informació, consulta el web de l'Agrupació de Jubilats de MC.Atentament

 

María Jesús Martínez
Presidenta de l'Agrupació de Jubilats de MCConsell de Cent, 471-475, esc. B entl. - 08013 Barcelona - Tel. 93 265 11 77 Fax 93 265 39 71
www.metgesdecatalunya.cat - info@metgesdecatalunya.cat

Avís de confidencialitat - Aquest correu electrònic i, si s’escau, tot fitxer que porti annex, pot contenir informació de caràcter confidencial destinada a la persona o a les persones a qui s'adreça i és propietat de Metges de Catalunya. Se'n prohibeix la divulgació, la còpia o la distribució a terceres persones sense l'autorització prèvia per escrit de Metges de Catalunya, d'acord amb la legislació vigent. En cas que hagueu rebut aquest correu electrònic per error, us preguem que, abans d'eliminar-lo, ens ho notifiqueu immediatament i el reenvieu a l'adreça electrònica de la persona remitent.