metgesdecatalunya.cat  

Taller sobre com millorar la memòria (2a edició)


Benvolgut/da,

L'Agrupació de Jubilats de MC es complau a convidar-te a participar a la 2a edició del taller "Com millorar la memòria".


DIA: 3 D'OCTUBRE DE 2016

HORA: d'11.00 a 13.00 hores

LLOC: seu de Metges de Catalunya (Consell de Cent, 471-475, esc. B, entresòl)

DOCENT: M. Carmen Martínez Altarriba, secretària de l'Agrupació de Jubilats de MC i membre del grup de Neurologia de Semergen


Introducció

La pèrdua de memòria és quelcom que ens preocupa i més a certes edats. Així doncs, cal posar-se mans a l'obra per esbrinar què podem fer per conservar aquesta capacitat tan important i tan present en el nostre dia a dia.
Hi ha persones que tenen més desenvolupada la seva memòria o la seva habilitat per al càlcul, i que assoleixen grans resultats amb poc esforç. Tanmateix, sempre és possible millorar els nostres resultats gràcies a les tècniques i consells que t'oferim en aquest taller.


Objectiu

Aprendre a desenvolupar tècniques, consells i hàbits de vida per millorar la memòria.


Metodologia

Hi ha una part teòrica en què s'explicarà què és la memòria, com el nostre cervell memoritza i recorda les coses, quins processos fa per aconseguir-ho, els trastorns de la memòria i eines útils per millorar-la.

I una part pràctica, amb exercicis per als assistents.


Inscripció
Adreçar-se a la secretària Núria Riera 
al 93 265 11 77 o a agrupaciojubilats@metgesdecatalunya.cat.

La data límit és el dimecres 28 de setembre.


Per a més informació, consulta el web de l'Agrupació de Jubilats de MC.

 

Atentament

 

María Jesús Martínez
Presidenta de l'Agrupació de Jubilats de MC


Consell de Cent, 471-475, esc. B entl. - 08013 Barcelona - Tel. 93 265 11 77 Fax 93 265 39 71
www.metgesdecatalunya.cat - info@metgesdecatalunya.cat

Avís de confidencialitat - Aquest correu electrònic i, si s’escau, tot fitxer que porti annex, pot contenir informació de caràcter confidencial destinada a la persona o a les persones a qui s'adreça i és propietat de Metges de Catalunya. Se'n prohibeix la divulgació, la còpia o la distribució a terceres persones sense l'autorització prèvia per escrit de Metges de Catalunya, d'acord amb la legislació vigent. En cas que hagueu rebut aquest correu electrònic per error, us preguem que, abans d'eliminar-lo, ens ho notifiqueu immediatament i el reenvieu a l'adreça electrònica de la persona remitent.