metgesdecatalunya.cat  

AGRUPACIÓ DE JUBILATS DE METGES DE CATALUNYA


CICLE DE CINEMA

Barcino


L’Agrupació de Jubilats de MC et convida a assistir a les sessions del 9è cicle de cinema, que porta per títol Amor i guerra, que tindrà lloc a la sala d’actes del Col·legi d’Odontòlegs i Estomatòlegs de Catalunya (COEC), Travessera de Gràcia, 93.

La presentació, com sempre, anirà a càrrec de Gabriel Pou qui, al final de la projecció, intentarà resoldre les qüestions bèl·lic sentimentals que es puguin plantejar.


Cicle AMOR I GUERRA

L’amor és un dels sentiments més complexos. Si a això li afegim la guerra, podem entendre que aquesta complexitat es multiplica de forma exponencial.

Presentem quatre histories d’amor, amb la Segona Guerra Mundial de fons. Pel·lícules que van des del melodrama més intens fins a la comèdia més esbojarrada.


Gilda (1946)

Dijous 23 de gener de 2020, a les 17.00h
CASABLANCA
(Warner, 1942)

Dirigida per Michael Curtiz
Intèrprets: Humphrey Bogart, Ingrid Bergman, Paul Henried i Claude Rains
Durada: 102 minuts
Sinopsi: Casablanca en la II Guerra Mundial. Un lloc on la gent hi arriba fugint del nazisme i del qual n'és difícil sortir. Allà hi destaca el Cafè Americà d’en Rick, punt de trobada de tots els personatges de la pel·lícula: l’inspector Renault, Victor Laszlo -membre de la resistència-, la seva esposa Ilsa i, evidentment, Rick Blaine, propietari del cafè.
Marnie (1964)

Dijous 27 de febrer de 2020, a les 17.00h
DE AQUÍ A LA ETERNIDAD
(Columbia, 1953)


Dirigida per Fred Zinnemann
Intèrprets: Burt Lancaster, Montgomery Clift, Deborah Kerr, Frank Sinatra i Donna Reed
Durada: 113 minuts
Sinopsi: Un soldat, ex boxejador, arriba a la base de Pearl Harbor. El seu capità vol que s’incorpori a l’equip de boxejadors però ell s’hi nega. Paral·lelament, un sergent veterà viu una història d’amor amb la dona del capità. L’atac japonès a la base canviarà les vides de tots ells.
Marnie (1964)

Dijous 26 de març de 2020, a les 17.00
LA CASA DE TE DE LA LUNA DE AGOSTO
(MGM, 1956)


Dirigida per Daniel Mann
Intèrprets: Marlon Brando, Glenn Ford i Machico Kyó
Durada: 123 minuts
Sinopsi: Després de la II Guerra Mundial, al Capità Fisby se li encarrega la missió d’ensenyar els beneficis de la democràcia i el comercio a la ciutat d’Okinawa.
Marnie (1964)

Dijous 30 d’abril de 2020, a les 17.00h
LA CALLE DEL ADIÓS

(Columbia, 1979)


Dirigida per Peter Hyams
Intèrprets: Harrison Ford, Lesley-Anne Down i Christopher Plummer
Durada: 109 minuts
Sinopsi: Un pilot de bombarders i una infermera s’enamoren. Ella està casada i el seu marit ha d’acompanyar el piloto a una missió perillosa.


Entrada lliure. Anima’t i comparteix aquest esdeveniment amb qui vulguis. Tot el que recollim (l'aportació és voluntària) es destinarà a l'Associació Ajudam.

L'Associació Ajudam és una entitat d'utilitat pública amb la missió de millorar la qualitat de vida de les persones que pateixen deteriorament cognitiu lleu, així com la dels seus cuidadors.

Per a més informació, consulta el web de l’Agrupació de Jubilats de MC o truca al telèfon 93 265 11 77 i parla amb la secretària, Núria Riera.Atentament

 

María Jesús Martínez
Presidenta de l'Agrupació de Jubilats de MCConsell de Cent, 471-475, esc. B entl. - 08013 Barcelona - Tel. 93 265 11 77 Fax 93 265 39 71
www.metgesdecatalunya.cat - info@metgesdecatalunya.cat

Avís de confidencialitat - Aquest correu electrònic i, si s’escau, tot fitxer que porti annex, pot contenir informació de caràcter confidencial destinada a la persona o a les persones a qui s'adreça i és propietat de Metges de Catalunya. Se'n prohibeix la divulgació, la còpia o la distribució a terceres persones sense l'autorització prèvia per escrit de Metges de Catalunya, d'acord amb la legislació vigent. En cas que hagueu rebut aquest correu electrònic per error, us preguem que, abans d'eliminar-lo, ens ho notifiqueu immediatament i el reenvieu a l'adreça electrònica de la persona remitent.