metgesdecatalunya.cat  

AGRUPACIÓ DE JUBILATS DE METGES DE CATALUNYA


PRESENTACIÓ DEL CURTMETRATGE Pell fina, amb Joan Manuel Blanqué 

Museu Picasso de Barcelona

Benvolgut/da,

L'Agrupació de Jubilats ha organitzat, dins l'espai del Metge Escriptor, la presentació del curtmetratge Pell fina per part de Joan Manuel Blanqué, que tindrà lloc el dimecres 22 de gener de 2020, a les 16.00 h, a la seu de Metges de Catalunya, i ens agradaria convidar-te a assistir-hi.

Joan Manuel Blanqué López és psiquiatre, psicoterapeuta, excoordinador del Programa de Psicosis incipients, del CAP de Salut Mental de Montjuïc, de la Fundació S. Pere Claver. També és professor del Seminari "Relació metge-pacient" del 2n curs de la Facultat de Medicina de la Universitat Pompeu Fabra (UPF) i docent de l'Associació Catalana de Psicoteràpia Psicoanalítica (ACPP)

Pell fina es un un curtmetratge de 25 minuts amb actors no profesionals. El contingut sorgeix d'un recull de temes al voltant de la psicosi, que la Dra. Montoro i el Dr. Blanqué varen recollir d'una experiencia de 10 anys treballant cada setmana amb un grup multifamiliar, constituït per pares i fills diagnosticats de psicosi.

A continuació, també es projectarà el curt Un dia i un altre, de 3 minuts de durada, que està centrat en una familia que té un fill amb importants problemes de conducta.


Inscripció

Preu: Gratuït

Per inscriure's, cal enviar un correu electrònic a
agrupaciojubilats@metgesdecatalunya.cat amb les dades de les persones que es volen inscriure o parlar amb la secretària Núria Riera i fer la inscripció per telèfon.


Atentament,


María Jesús Martínez
Presidenta de l'Agrupació de Jubilats de MC


Consell de Cent, 471-475, esc. B entl. - 08013 Barcelona - Tel. 93 265 11 77 Fax 93 265 39 71
www.metgesdecatalunya.cat - info@metgesdecatalunya.cat

Avís de confidencialitat - Aquest correu electrònic i, si s’escau, tot fitxer que porti annex, pot contenir informació de caràcter confidencial destinada a la persona o a les persones a qui s'adreça i és propietat de Metges de Catalunya. Se'n prohibeix la divulgació, la còpia o la distribució a terceres persones sense l'autorització prèvia per escrit de Metges de Catalunya, d'acord amb la legislació vigent. En cas que hagueu rebut aquest correu electrònic per error, us preguem que, abans d'eliminar-lo, ens ho notifiqueu immediatament i el reenvieu a l'adreça electrònica de la persona remitent.