metgesdecatalunya.cat  

AGRUPACIÓ DE JUBILATS DE METGES DE CATALUNYA


ITINERARI ‘PASSEJADES PER LES ALTURES’

Museu Picasso de Barcelona


L'Agrupació de Jubilats de MC et convida a assistir a l'itinerari ‘Passejades per les altures’.

L'itinerari ‘Passejades per les altures’ es fa tot a peu i és exterior. Es desenvolupa entre la Plaça de Catalunya i el Passeig Colom, i s’expliquen detalls que estan situats en punts elevats. Us en poso alguns exemples: els temples d'Hermès de la Casa Pich i Pon, a la Plaça de Catalunya; la finestra neogòtica de l'edifici del Corte Inglés, també a la Plaça de Catalunya; el Mur d'ulls, de Frederic Amat, a l'Hotel OhLa!, al carrer Comtal; l'escultura de Santa Elena del Cimbori de la Catedral o les carasses dels carrers del barri gòtic per marcar els prostíbuls, entre d’altres.

A partir d'aquest elements, s'explica la història del personatge, el propietari de la casa i el context històric.


Data: 14 de juny del 2018

Hora: 17.00 hores

Hora de trobada: 16.45 hores

Punt de trobada: cantonada Plaça de Catalunya amb Rambla Catalunya (actualment botiga Desigual, antigament era Caja Madrid)

Visita guiada (Mercè Riera)


Inscripció

Preu: 9 euros

Compte de la Fundació Metges:

Concepte: Itinerari
ES44 2085 9303 2903 30432766

Enviar un correu electrònic a agrupaciojubilats@metgesdecatalunya.cat amb les dades de les persones que es volen inscriure o parlar amb la secretària Núria Riera i fer la inscripció per telèfon:

  • Nom i cognoms
  • DNI
  • Mòbil

És molt important indicar si es vindrà acompanyat.

Per a més informació, consulta el web de l'Agrupació de Jubilats de MC.

 

Atentament,

 

María Jesús Martínez
Presidenta de l'Agrupació de Jubilats de MC


Consell de Cent, 471-475, esc. B entl. - 08013 Barcelona - Tel. 93 265 11 77 Fax 93 265 39 71
www.metgesdecatalunya.cat - info@metgesdecatalunya.cat

Avís de confidencialitat - Aquest correu electrònic i, si s’escau, tot fitxer que porti annex, pot contenir informació de caràcter confidencial destinada a la persona o a les persones a qui s'adreça i és propietat de Metges de Catalunya. Se'n prohibeix la divulgació, la còpia o la distribució a terceres persones sense l'autorització prèvia per escrit de Metges de Catalunya, d'acord amb la legislació vigent. En cas que hagueu rebut aquest correu electrònic per error, us preguem que, abans d'eliminar-lo, ens ho notifiqueu immediatament i el reenvieu a l'adreça electrònica de la persona remitent.