Jornades de debat 'Coneix i Opina'
Edatisme: de la gerontocràcia a la gerontofòbia


Benvolgut/da,

Només queda un setmana perquè se celebri la nova jornada de debat ‘Coneix i Opina’, organitzada per la Fundació Metges, que tindrà lloc el dimarts 17 d’octubre, a les 17.30 hores, al Col·legi de Periodistes de Catalunya (Rambla de Catalunya, 10 - Barcelona).

Aquesta xerrada, que porta per títol ‘Edatisme: de la gerontocràcia a la gerontofòbia’, pretén denunciar i donar visibilitat a totes les conductes discriminatòries que pateixen les persones per raó d’edat, des de l’estereotip aparentment innocent fins al maltractament o, fins i tot, abandonament.

La jornada comptarà amb la participació de Roser Galí, directora general de Famílies de la Generalitat de Catalunya; Maria Pia Barenys, professora de Sociologia de la UAB; Patricio Martínez, psiquiatre i president honorífic de l’Agrupació de Jubilats de MC; Juan Muñoz, catedràtic de Psicologia de l’envelliment i Psicogerentologia de la Universitat de Granada i Eduardo Rodríguez, president de la Fundación Edad&Vida, com a moderador del debat.

No t'hi has apuntat? Doncs encara hi ets a temps. Inscriu-te i participa!Consell de Cent, 471-475, esc. B entl. - 08013 Barcelona - Tel. 93 265 11 77 Fax 93 265 39 71
fundaciometges.org - formacio@fundaciometges.org

Avís de confidencialitat - Aquest correu electrònic i, si s’escau, tot fitxer que porti annex, pot contenir informació de caràcter confidencial destinada a la persona o a les persones a qui s'adreça i és propietat de Metges de Catalunya. Se'n prohibeix la divulgació, la còpia o la distribució a terceres persones sense l'autorització prèvia per escrit de Metges de Catalunya, d'acord amb la legislació vigent. En cas que hagueu rebut aquest correu electrònic per error, us preguem que, abans d'eliminar-lo, ens ho notifiqueu immediatament i el reenvieu a l'adreça electrònica de la persona remitent.