metgesdecatalunya.cat  

AGRUPACIO DE JUBILATS DE METGES DE CATALUNYA


AGON! La competició a l’antiga Grècia


L'Agrupació de Jubilats de MC et convida a visitar l'exposició AGON! La competició a l’antiga Grècia.

Atletes, guerrers, herois, filòsofs, polítics i artistes de l’antiga Grècia conreaven una concepció particular de la competitivitat present a la vida domèstica i mitològica.

Aquesta exposició proposa una comprensió d’aquest esperit competitiu a través d’una selecció de tresors de l’espectacular col·lecció del British Museum..


Data: Dijous 15 de febrer de 2018

Hora: 17.00 hores

Hora de trobada: 16.45 hores

Lloc de trobada: CaixaForum Barcelona (Av. de Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8)

Visita guiada


INSCRIPCIÓ:

Preu: 5 euros (inclou la visita guiada + l'audioguia).

Els 5 euros s'han d'ingressar al compte de la Fundació Metges:

Concepte: Agon
ES44 2085 9303 2903 30432766

Enviar un correu electrònic a agrupaciojubilats@metgesdecatalunya.cat amb les dades de les persones que es volen inscriure o parlar amb la secretària Núria Riera i fer la inscripció per telèfon:

  • Nom i cognoms
  • DNI
  • Mòbil

És molt important indicar si es vindrà acompanyat.

Per a més informació, consulta el web de l'Agrupació de Jubilats de MC.


Atentament


María Jesús Martínez
Presidenta de l'Agrupació de Jubilats de MCConsell de Cent, 471-475, esc. B entl. - 08013 Barcelona - Tel. 93 265 11 77 Fax 93 265 39 71
www.metgesdecatalunya.cat - info@metgesdecatalunya.cat

Avís de confidencialitat - Aquest correu electrònic i, si s’escau, tot fitxer que porti annex, pot contenir informació de caràcter confidencial destinada a la persona o a les persones a qui s'adreça i és propietat de Metges de Catalunya. Se'n prohibeix la divulgació, la còpia o la distribució a terceres persones sense l'autorització prèvia per escrit de Metges de Catalunya, d'acord amb la legislació vigent. En cas que hagueu rebut aquest correu electrònic per error, us preguem que, abans d'eliminar-lo, ens ho notifiqueu immediatament i el reenvieu a l'adreça electrònica de la persona remitent.