metgesdecatalunya.cat  

AGRUPACIÓ DE JUBILATS DE METGES DE CATALUNYA


CICLE DE CINEMA

Barcino


L’Agrupació de Jubilats de MC et convida a assistir a les sessions del 6è cicle de cinema que porta per títol De color negre negríssim, que tindrà lloc a la sala d’actes del Col·legi d’Odontòlegs i Estomatòlegs de Catalunya (COEC), Travessera de Gràcia, 93.

Com sempre, la presentació anirà a càrrec de Gabriel Pou, que al final de la projecció atendrà i gestionarà les preguntes, suggerències, comentaris i silencis dels espectadors.


Cicle DE COLOR NEGRE NEGRÍSSIM

En aquest cicle incloem títols pertanyents al cinema negre, gènere difícil d’acotar, ja que està format per múltiples subgèneres difícils de concretar, però que ha donat multitud d’obres mestres del cinema, el que dificulta seleccionar les quatre més representatives. El que sí que és cert és que aquests títols són inqüestionables i que queda per al futur seguir-hi afegint altres títols igual d’importants als d’ara.

Gilda (1946)

Dimecres 19 de setembre de 2018, a les 17.00h
LA DALIA AZUL
(Paramount, 1946)

Dirigida per George Marshall
Intèrprets: Alan Ladd, Veronica Lake i William Bendix
Durada: 96 minuts
Sinopsi: Acabada la II Guerra Mundial, Johnny torna a casa i es troba amb que la seva muller s’ha enamorat de l’amo d’un cabaret anomenat “La dàlia blava”. El dia següent, la seva esposa apareix morta i ell esdevé el principal sospitós.




Marnie (1964)

Dijous 25 d'octubre de 2018, a les 17.00h
RETORNO AL PASADO
(RKO, 1947)


Dirigida per Jacques Tourneur
Intèrprets: Robert Mitchum, Kirk Douglas i Jane Greer
Durada: 93 minuts
Sinopsi: Jeff Bailey, antic detectiu, posseeix una benzinera en un petit poble. Un dia rep una visita que li comunica que el seu cap el vol veure. Això l’obliga a explicar-li a a la seva parella actual el seu passat.




Marnie (1964)

Dijous 29 de novembre de 2018, a les 17.00h
CALLEJÓN SIN SALIDA
(Columbia, 1947)


Dirigida per John Cronwell
Intèrprets: Humphrey Bogart i Lizabeth Scott
Durada: 94 minuts
Sinopsi: Rip Murdock, antic soldat, en tornar del front intenta esbrinar qui li ha parat un parany al seu company Johnny, acusant-lo d’assassinat i matant-lo després. Això el porta fins a Coral Chandler, la parella d’en Johnny.




Marnie (1964)

Dijous 20 de desembre de 2018, a les 17.00h
LOS SOBORNADOS
(Columbia, 1953)


Dirigida per Fritz Lang
Intèrprets: Glenn Ford, Gloria Grahame i Lee Marvin
Durada: 86 minuts
Sinopsi: Després de suïcidar-se, el policia Tom Duncan deixa una carta en què confessa haver-se deixat subornar i la corrupció d’alts funcionaris. El sargent Dave Bannion intenta esclarir els fets.


Entrada lliure. Anima’t i comparteix aquest esdeveniment amb qui vulguis. Tot el que recollim (l'aportació és voluntària) es destinarà a l'Associació Ajudam.

L'Associació Ajudam és una entitat d'utilitat pública amb la missió de millorar la qualitat de vida de les persones que pateixen deteriorament cognitiu lleu, així com la dels seus cuidadors.

Per a més informació, consulta el web de l’Agrupació de Jubilats de MC o truca al telèfon 93 265 11 77 i parla amb la secretària, Núria Riera.



Atentament

 

María Jesús Martínez
Presidenta de l'Agrupació de Jubilats de MC



Consell de Cent, 471-475, esc. B entl. - 08013 Barcelona - Tel. 93 265 11 77 Fax 93 265 39 71
www.metgesdecatalunya.cat - info@metgesdecatalunya.cat

Avís de confidencialitat - Aquest correu electrònic i, si s’escau, tot fitxer que porti annex, pot contenir informació de caràcter confidencial destinada a la persona o a les persones a qui s'adreça i és propietat de Metges de Catalunya. Se'n prohibeix la divulgació, la còpia o la distribució a terceres persones sense l'autorització prèvia per escrit de Metges de Catalunya, d'acord amb la legislació vigent. En cas que hagueu rebut aquest correu electrònic per error, us preguem que, abans d'eliminar-lo, ens ho notifiqueu immediatament i el reenvieu a l'adreça electrònica de la persona remitent.