metgesdecatalunya.cat  

AGRUPACIÓ DE JUBILATS DE METGES DE CATALUNYA


CICLE DE CINEMA

Barcino


L’Agrupació de Jubilats de MC et convida a assistir a les sessions del 7è cicle de cinema que porta per títol Un americà a Roma, que tindrà lloc a la sala d’actes del Col·legi d’Odontòlegs i Estomatòlegs de Catalunya (COEC), Travessera de Gràcia, 93.

Com sempre, la presentació anirà a càrrec de Gabriel Pou que, en aquesta ocasió, intentarà exercir de guia en aquest recorregut per la ciutat eterna i resoldre els dubtes turístics cinematogràfics que puguin sorgir


Cicle UN AMERICÀ A ROMA

És de sobres coneguda l'atracció que el poble americà sent per Europa, i molt especialment per París i Roma. Presentem un cicle de pel·lícules produïdes als Estats Units, que reflecteixen les aventures i desventures de ciutadans americans a la ciutat de Roma. En aquest cas, es tracta de quatre comèdies intranscendents però que van marcar una època. No deixen de ser pel·lícules que, en part, semblen el fulletó d'una agència de viatges i, com a tal, farem un viatge a Roma amb una excursió facultativa a Ischia en la quarta pel·lícula. Buon viaggio!

Gilda (1946)

Dijous 31 de gener de 2019, a les 17.00h
VACACIONES EN ROMA
(Paramount, 1953)

Dirigida per William Wyler
Intèrprets: Gregory Peck, Audrey Hepburn i Eddie Albert
Durada: 118 minuts
Sinopsi: Durant una visita a Roma, Anna, jove princesa d'un petit país centreeuropeu, eludeix el protocol i escapa de palau per conèixer la ciutat d'incògnit. Així coneix a Joe, un periodista americà que tracta d'obtenir l'exclusiva.
Marnie (1964)

Dijous 21 de febrer de 2019, a les 17.00h
CREEMOS EN EL AMOR
(Fox, 1954)


Dirigida per Jean Negulesco
Intèrprets: Dorothy Mc Guire, Louis Jourdan, Clifton Web, Jean Peters i Rossano Brazzi
Durada: 102 minuts
Sinopsi: Tres amigues americanes es troben a Roma i, seguint la tradició, llencen monedes a la Fontana de Trevi, demanant el mateix desig: trobar l'amor veritable.
Marnie (1964)

Dijous 28 de març de 2019, a les 17.00h
MÁS ALLA DEL AMOR (
ALDILA)
(Warner, 1962)


Dirigida per Delmer Daves
Intèrprets: Troy Donahue, Suzanne Pleshette, Angie Dickinson, Rossano Brazzi i Al Hirt
Durada: 119 minuts
Sinopsi: Prudence, jove bibliotecària d'una conservadora universitat femenina dels Estats Units, és expedientada per mostrar llibres sobre l'amor als seus alumnes. Decideix abandonar la feina i marxar a Roma, a la recerca de la llibertat i l'amor.
Marnie (1964)

Dijous 25 d'abril de 2019, a les 17.00h
QUÉ OCURRIÓ ENTRE MI PADRE Y TU MADRE
(
AVANTI)
(United, 1972)


Dirigida per Billy Wilder
Intèrprets: Jack Lemmon, Juliet Mills, Clive Revill i Edward Andrews
Durada: 140 minuts
Sinopsi: Un executiu americà es veu obligat a viatjar a Itàlia, en conèixer de la mort del seu pare en accident de cotxe. Quan arriba allà, s'assabenta que el seu pare tenia una amant, que l'acompanyava en el moment de l'accident. Quan entra en escena la filla de l'amant, l'animadversió entre ells és instantània.


Entrada lliure. Anima’t i comparteix aquest esdeveniment amb qui vulguis. Tot el que recollim (l'aportació és voluntària) es destinarà a l'Associació Ajudam.

L'Associació Ajudam és una entitat d'utilitat pública amb la missió de millorar la qualitat de vida de les persones que pateixen deteriorament cognitiu lleu, així com la dels seus cuidadors.

Per a més informació, consulta el web de l’Agrupació de Jubilats de MC o truca al telèfon 93 265 11 77 i parla amb la secretària, Núria Riera.Atentament

 

María Jesús Martínez
Presidenta de l'Agrupació de Jubilats de MCConsell de Cent, 471-475, esc. B entl. - 08013 Barcelona - Tel. 93 265 11 77 Fax 93 265 39 71
www.metgesdecatalunya.cat - info@metgesdecatalunya.cat

Avís de confidencialitat - Aquest correu electrònic i, si s’escau, tot fitxer que porti annex, pot contenir informació de caràcter confidencial destinada a la persona o a les persones a qui s'adreça i és propietat de Metges de Catalunya. Se'n prohibeix la divulgació, la còpia o la distribució a terceres persones sense l'autorització prèvia per escrit de Metges de Catalunya, d'acord amb la legislació vigent. En cas que hagueu rebut aquest correu electrònic per error, us preguem que, abans d'eliminar-lo, ens ho notifiqueu immediatament i el reenvieu a l'adreça electrònica de la persona remitent.