metgesdecatalunya.cat  

AGRUPACIO DE JUBILATS DE METGES DE CATALUNYA

COL·LECCIÓ. Museu Picasso de Barcelona

Museu Picasso de Barcelona


L'Agrupació de Jubilats de MC visitarem el Museu Picasso de Barcelona, que compta amb una de les col·leccions més desconegudes per la gent de la ciutat.

La col.lecció ens permet apropar-nos al període de formació de l'artista que va tenir lloc a Barcelona, així com a la col.lecció de ceràmiques, donació de la seva última dona, Jacqueline Roque, al museu, o la sèrie de Las Meninas, un regal del propi artista i que constitueix l'única sèrie del pintor que es troba exposada íntegrament en un museu.


Data: Dijous, 19 de gener de 2017
Hora: 17.00 h
Hora de trobada: 16.45 h
Lloc de trobada: Carrer Montcada, 15-23


INSCRIPCIÓ:

Preu: 11 euros/persona

Els 11 euros s'han d'ingressar al compte de la Fundació Metges:

Concepte: Museu Picasso
ES44 2085 9303 2903 30432766

Enviar un correu electrònic a agrupaciojubilats@metgesdecatalunya.cat amb les dades de les persones que es volen inscriure o parlar amb la secretària Núria Riera i fer la inscripció per telèfon:

  • Nom i cognoms
  • DNI
  • Mòbil

És molt important indicar si es vindrà acompanyat.


Per a més informació, consulta el web de l'Agrupació de Jubilats de MC.

 

Atentament

 

María Jesús Martínez
Presidenta de l'Agrupació de Jubilats de MC


Consell de Cent, 471-475, esc. B entl. - 08013 Barcelona - Tel. 93 265 11 77 Fax 93 265 39 71
www.metgesdecatalunya.cat - info@metgesdecatalunya.cat

Avís de confidencialitat - Aquest correu electrònic i, si s’escau, tot fitxer que porti annex, pot contenir informació de caràcter confidencial destinada a la persona o a les persones a qui s'adreça i és propietat de Metges de Catalunya. Se'n prohibeix la divulgació, la còpia o la distribució a terceres persones sense l'autorització prèvia per escrit de Metges de Catalunya, d'acord amb la legislació vigent. En cas que hagueu rebut aquest correu electrònic per error, us preguem que, abans d'eliminar-lo, ens ho notifiqueu immediatament i el reenvieu a l'adreça electrònica de la persona remitent.