metgesdecatalunya.cat  

AGRUPACIO DE JUBILATS DE METGES DE CATALUNYA


El Desenvolupament Sexual Diferent (DSD):
aspectes mèdics

Museu Picasso de Barcelona


Benvolgut/da,

L'Agrupació de Jubilats ha organitzat el taller El Desenvolupament Sexual Diferent (DSD): aspectes mèdics que tindrà lloc el dimecres 14 de febrer de 2018, a les 17.00 h, a la seu de Metges de Catalunya, i ens agradaria convidar-te a assistir-hi ja que pensem que pot ser del teu interès.

Aquest taller anirà a càrrec de la Dra. Laura Audí Parera, que és especialista en Anàlisis clíniques i Bioquímica clínica, ha treballat a l’Hospital Maternoinfantil Vall d’Hebron, a l’Hospital Germans Trias i Pujol, a la Unitat de Recerca Biomèdica de Hospital Maternoinfantil Vall d’Hebron i al Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR).

La determinació i la diferenciació del sexe biològic succeeixen a partir de la determinació del sexe cromosòmic i durant el desenvolupament fetal. Tots aquests processos els regulen nombrosos gens i si hi ha qualsevol alteració es produeix el Desenvolupament Sexual Diferent (DSD).

En aquest taller definirem què és el DSD, com es diagnostica i quin és el seu tractament.


Inscripció

Preu: Gratuït

Per inscriure's, cal enviar un correu electrònic a agrupaciojubilats@metgesdecatalunya.cat amb les dades de les persones que es volen inscriure o parlar amb la secretària Núria Riera i fer la inscripció per telèfon.


Atentament

 

María Jesús Martínez
Presidenta de l'Agrupació de Jubilats de MCConsell de Cent, 471-475, esc. B entl. - 08013 Barcelona - Tel. 93 265 11 77 Fax 93 265 39 71
www.metgesdecatalunya.cat - info@metgesdecatalunya.cat

Avís de confidencialitat - Aquest correu electrònic i, si s’escau, tot fitxer que porti annex, pot contenir informació de caràcter confidencial destinada a la persona o a les persones a qui s'adreça i és propietat de Metges de Catalunya. Se'n prohibeix la divulgació, la còpia o la distribució a terceres persones sense l'autorització prèvia per escrit de Metges de Catalunya, d'acord amb la legislació vigent. En cas que hagueu rebut aquest correu electrònic per error, us preguem que, abans d'eliminar-lo, ens ho notifiqueu immediatament i el reenvieu a l'adreça electrònica de la persona remitent.