metgesdecatalunya.cat  

AGRUPACIO DE JUBILATS DE METGES DE CATALUNYA


Exposició Músiques a l'antiguitat. CaixaForum Barcelona


L'Agrupació de Jubilats de MC et convida a visitar l'exposició Músiques a l'antiguitat.

Un viatge per la música de l'antiguitat que revela el seu rol com a legitimadora del poder, com a complement d'allò sagrat i com a font d'efectes màgics més enllà del plaer estètic d'escoltar. Un trajecte per un llarg període històric que també va veure el naixement del músic professional i d'una indústria instrumental difosa per tot el Mediterrani, des del Pròxim Orient fins a la Gàl·lia.

Prop de 400 obres de gran varietat, algunes de les quals no s'han mostrat mai al públic fins ara per la seva fragilitat, procedents de les col·leccions del Louvre i d'una vintena d'institucions internacionals que permeten al visitant sentir i comprendre un paisatge sonor de més de tres mil anys d'història.


Data: Dijous 19 d'abril de 2018

Hora: 17.00 hores

Hora de trobada: 16.45 hores

Lloc de trobada: CaixaForum Barcelona (Av. de Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8)

Visita guiada amb Mercè Riera


INSCRIPCIÓ:

Preu:

  • Clients CaixaBank: 5 euros (inclou visita guiada).
  • No clients CaixaBank: 11 euros (inclou visita guiada).

L'import s'han d'ingressar al compte de la Fundació Metges:

Concepte: Músiques antiguitat
ES44 2085 9303 2903 30432766

Enviar un correu electrònic a agrupaciojubilats@metgesdecatalunya.cat amb les dades de les persones que es volen inscriure o parlar amb la secretària Núria Riera i fer la inscripció per telèfon al 93 265 11 77:

  • Nom i cognoms
  • DNI
  • Mòbil

És molt important indicar si es vindrà acompanyat.

Per a més informació, consulta el web de l'Agrupació de Jubilats de MC.


Atentament


María Jesús Martínez
Presidenta de l'Agrupació de Jubilats de MCConsell de Cent, 471-475, esc. B entl. - 08013 Barcelona - Tel. 93 265 11 77 Fax 93 265 39 71
www.metgesdecatalunya.cat - info@metgesdecatalunya.cat

Avís de confidencialitat - Aquest correu electrònic i, si s’escau, tot fitxer que porti annex, pot contenir informació de caràcter confidencial destinada a la persona o a les persones a qui s'adreça i és propietat de Metges de Catalunya. Se'n prohibeix la divulgació, la còpia o la distribució a terceres persones sense l'autorització prèvia per escrit de Metges de Catalunya, d'acord amb la legislació vigent. En cas que hagueu rebut aquest correu electrònic per error, us preguem que, abans d'eliminar-lo, ens ho notifiqueu immediatament i el reenvieu a l'adreça electrònica de la persona remitent.