metgesdecatalunya.cat  

AGRUPACIÓ DE JUBILATS DE METGES DE CATALUNYA


XERRADA sobre cohabitatge/cohousing

Museu Picasso de Barcelona

Benvolgut/da,

L'Agrupació de Jubilats ha organitzat una xerrada sobre cohabitatge, que tindrà lloc el dijous 4 d’Abril de 2019, a les 16.00 h, a la seu de Metges de Catalunya, i ens agradaria convidar-te a assistir-hi.

A mesura que ens fem grans, pot arribar un moment en què les necessitats canvien i pot interessar una nova visió de futur. Entre les possibilitats que ens podem plantejar hi ha el buscar un nou lloc per viure, més adient al canvi que comporta l’ésser més grans. Actualment, l’Habitatge en cessió d’ús representa un canvi significatiu en el model d’habitatge ja que introdueix un model a cavall entre el lloguer i la compra, en què la propietat és col·lectiva. Per compartir la vellesa d’una manera sostenible, activa i solidària, en els habitatges cooperatius en cessió d’ús es troba una resposta.

Representants de la Cooperativa Sostre Cívic de Barcelona i del projecte Espai de Vida a Castellolí ens explicaran què és, els avantatges i les experiències conegudes del cohabitatge. També ens exposaran una iniciativa que s’està duent a terme a pocs quilòmetres de Barcelona.


Inscripció

Preu: Gratuït

Per inscriure's, cal enviar un correu electrònic a
agrupaciojubilats@metgesdecatalunya.cat amb les dades de les persones que es volen inscriure o parlar amb la secretària Núria Riera i fer la inscripció per telèfon.


Atentament,


María Jesús Martínez
Presidenta de l'Agrupació de Jubilats de MC


Consell de Cent, 471-475, esc. B entl. - 08013 Barcelona - Tel. 93 265 11 77 Fax 93 265 39 71
www.metgesdecatalunya.cat - info@metgesdecatalunya.cat

Avís de confidencialitat - Aquest correu electrònic i, si s’escau, tot fitxer que porti annex, pot contenir informació de caràcter confidencial destinada a la persona o a les persones a qui s'adreça i és propietat de Metges de Catalunya. Se'n prohibeix la divulgació, la còpia o la distribució a terceres persones sense l'autorització prèvia per escrit de Metges de Catalunya, d'acord amb la legislació vigent. En cas que hagueu rebut aquest correu electrònic per error, us preguem que, abans d'eliminar-lo, ens ho notifiqueu immediatament i el reenvieu a l'adreça electrònica de la persona remitent.