metgesdecatalunya.cat  

AGRUPACIÓ DE JUBILATS DE METGES DE CATALUNYA

Xerrada sobre el CAVA


L'Agrupació de Jubilats de MC et convida a assistir a la xerrada sobre el Cava, que anirà a càrrec del Dr. Ramon Sáncho.

Del ‘xampany’ dels nostres avis en tenim molts coneixements, però potser no tots són correctes. En aquesta xerrada revelarem alguns dels mites que envolten aquest producte tan arrelat. Per exemple, que de forma legal només existeixen el ‘cava’ i el ‘champagne’; que les bombolles, per si soles, no són signe de qualitat; i que no existeix cap maniobra casolana que ajudi a conservar-lo millor. A la xerrada, comentarem tot això i també aprendrem quina és la manera correcta d’obrir una ampolla, coneixerem les qualitats organolèptiques del cava i explicarem els conceptes de saturació, insaturació i sobresaturació..

Data: Dijous 10 de maig de 2018

Hora: 17.00 hores

Lloc: Metges de Catalunya (Consell de Cent, 471-475, esc. B, entresòl 3 - Barcelona)

Preu: Gratuït


INSCRIPCIÓ:

Enviar un correu electrònic a agrupaciojubilats@metgesdecatalunya.cat amb les dades de les persones que es volen inscriure o parlar amb la secretària Núria Riera i fer la inscripció per telèfon, al 93 265 11 77:

  • Nom i cognoms
  • DNI
  • Mòbil

És molt important indicar si es vindrà acompanyat.


Per a més informació, consulta el web de l'Agrupació de Jubilats de MC.

 

Atentament,

 

María Jesús Martínez
Presidenta de l'Agrupació de Jubilats de MC


Consell de Cent, 471-475, esc. B entl. - 08013 Barcelona - Tel. 93 265 11 77 Fax 93 265 39 71
www.metgesdecatalunya.cat - info@metgesdecatalunya.cat

Avís de confidencialitat - Aquest correu electrònic i, si s’escau, tot fitxer que porti annex, pot contenir informació de caràcter confidencial destinada a la persona o a les persones a qui s'adreça i és propietat de Metges de Catalunya. Se'n prohibeix la divulgació, la còpia o la distribució a terceres persones sense l'autorització prèvia per escrit de Metges de Catalunya, d'acord amb la legislació vigent. En cas que hagueu rebut aquest correu electrònic per error, us preguem que, abans d'eliminar-lo, ens ho notifiqueu immediatament i el reenvieu a l'adreça electrònica de la persona remitent.