metgesdecatalunya.cat  

AGRUPACIÓ DE JUBILATS DE METGES DE CATALUNYA


PRESENTACIÓ DEL LLIBRE Desoris endreçats, d'Antoni Cardona

Museu Picasso de Barcelona

Benvolgut/da,

L'Agrupació de Jubilats ha organitzat, dins l'espai del Metge Escriptor, la presentació del llibre Desoris endreçats, d'Antoni Cardona, que tindrà lloc el dimecres 10 d'octubre de 2018, a les 16.00 h, a la seu de Metges de Catalunya, i ens agradaria convidar-te a assistir-hi ja que pensem que pot ser del teu interès.

Aquesta presentació anirà a càrrec del seu autor, Dr. Antoni Cardona, metge especialista en Psiquiatria, ara jubilat, que ha exercit la professió en diverses institucions públiques, com l'Institut Pere Mata de Reus, l'Hospital Benito Menni de Sant Boi de Llobregat i l’Hospital de Sabadell.

Després de participar en diversos llibres d’autoria col·lectiva, Desoris endreçats, de febrer de 2018, és el seu primer llibre en solitari.

També comptarem amb la intervenció de Maria Barbal, coneguda i premiada escriptora, que va ser professora de narrativa d'Antoni Cardona a l'Escola d'Escriptura de l'Ateneu Barcelonès.


Descripció

En aquest llibre de relats hi trobareu personatges, alguns de quotidians i d’altres que difícilment els veuríeu caminant pel carrer.

Personatges que sofreixen, de vegades en el més absolut silenci o potser sense ser del tot conscients del seu dolor, i que tenen molt diverses maneres d’enfrontar-s’hi: amb displicència, amb ironia, fent un canvi vital, desesperant-se, o fins i tot acomodant-se a l’infortuni. N’hi ha que se senten atrets pel perill i s’hi aboquen una i una altra vegada.

Però també hi trobareu personatges que fan sofrir, de vegades cruelment, sigui fet amb agressió física explícita, amb menyspreu envers els altres o amb una subtil sobreprotecció.


Inscripció

Preu: Gratuït

Per inscriure's, cal enviar un correu electrònic a
agrupaciojubilats@metgesdecatalunya.cat amb les dades de les persones que es volen inscriure o parlar amb la secretària Núria Riera i fer la inscripció per telèfon.


Atentament,


María Jesús Martínez
Presidenta de l'Agrupació de Jubilats de MC


Consell de Cent, 471-475, esc. B entl. - 08013 Barcelona - Tel. 93 265 11 77 Fax 93 265 39 71
www.metgesdecatalunya.cat - info@metgesdecatalunya.cat

Avís de confidencialitat - Aquest correu electrònic i, si s’escau, tot fitxer que porti annex, pot contenir informació de caràcter confidencial destinada a la persona o a les persones a qui s'adreça i és propietat de Metges de Catalunya. Se'n prohibeix la divulgació, la còpia o la distribució a terceres persones sense l'autorització prèvia per escrit de Metges de Catalunya, d'acord amb la legislació vigent. En cas que hagueu rebut aquest correu electrònic per error, us preguem que, abans d'eliminar-lo, ens ho notifiqueu immediatament i el reenvieu a l'adreça electrònica de la persona remitent.