metgesdecatalunya.cat  

AGRUPACIÓ DE JUBILATS DE METGES DE CATALUNYA


PRESENTACIÓ DEL DOCUMENTAL Memòries de l'Esperança, d'Antoni Cardona

Museu Picasso de Barcelona

Benvolgut/da,

L'Agrupació de Jubilats ha organitzat, dins l'espai del Metge Escriptor, la presentació del documental Memòries de L'Esperança, d'Antoni Cardona, que tindrà lloc el dimecres 19 de febrer de 2020, a les 16.00 h, a la seu de Metges de Catalunya, i ens agradaria convidar-te a assistir-hi, ja que pensem que pot ser del teu interès.

Aquesta presentació anirà a càrrec del seu autor, Dr. Antoni Cardona, metge especialista en Psiquiatria, ara jubilat, que ha exercit la professió en diverses institucions públiques, com l'Institut Pere Mata de Reus, l'Hospital Benito Menni de Sant Boi de Llobregat i l’Hospital de Sabadell.

A banda de la seva dedicació com a professional de la salut mental, és aficionat a la literatura i ha realitzat algun vídeo documental, com el que es presenta ara. Ha rebut formació en l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès, tant en la vessant de narrativa com en la de guió de cinema i de documental.

Ha participat en els tres llibres d’autoria col·lectiva dels Setze Petges, titulats Setze Petges (2004), Edició Especial (2011) i Contes per menjar-se’ls (2015), aportant un relat a cadascun d'ells. També ha publicat el llibre de contes Desoris endreçats (2018), que és el seu primer llibre en solitari.


Descripció

Memòries de l’Esperança és un vídeo documental de 59 minuts, basat, de forma significativa, en entrevistes a l’Esperança Torras, de 102 anys, mare d'Antoni Cardona. Juntament amb ell, també són autors del film en Josep Pagans i en Manel Lorente. Es va acabar de realitzar al 2017 però conté filmacions o fotografies d'èpoques molt diferents.


Inscripció

Preu: Gratuït

Per inscriure's, cal enviar un correu electrònic a
agrupaciojubilats@metgesdecatalunya.cat amb les dades de les persones que es volen inscriure o parlar amb la secretària Núria Riera i fer la inscripció per telèfon.


Atentament,


María Jesús Martínez
Presidenta de l'Agrupació de Jubilats de MC


Consell de Cent, 471-475, esc. B entl. - 08013 Barcelona - Tel. 93 265 11 77 Fax 93 265 39 71
www.metgesdecatalunya.cat - info@metgesdecatalunya.cat

Avís de confidencialitat - Aquest correu electrònic i, si s’escau, tot fitxer que porti annex, pot contenir informació de caràcter confidencial destinada a la persona o a les persones a qui s'adreça i és propietat de Metges de Catalunya. Se'n prohibeix la divulgació, la còpia o la distribució a terceres persones sense l'autorització prèvia per escrit de Metges de Catalunya, d'acord amb la legislació vigent. En cas que hagueu rebut aquest correu electrònic per error, us preguem que, abans d'eliminar-lo, ens ho notifiqueu immediatament i el reenvieu a l'adreça electrònica de la persona remitent.