metgesdecatalunya.cat  

AGRUPACIO DE JUBILATS DE METGES DE CATALUNYA

EXPOSICIÓ
Els pilars d'Europa. L'edat mitjana al British Museum

Museu Picasso de Barcelona


L'Agrupació de Jubilats de MC et convida a visitar l'exposició Els pilars d'Europa. L'edat mitjana al British Museum, que comprèn el període que va entre el 400 i el 1500 dC. El seu objectiu és obrir una finestra al món de l’edat mitjana a partir dels tresors i la cultura material tant de l’elit dominant com d'altres grups de la societat.

Amb una innovadora escenografia, l’exposició inclou més de 260 objectes extraordinaris procedents de la col·lecció del British Museum, molts dels quals no havien estat mai exhibits. La mostra es completarà amb préstecs excepcionals de les col·leccions del Museo Arqueológico Nacional de Madrid, el Museu Nacional d’Art de Catalunya i el Museu Frederic Marès. Aquests tresors il·lustren esdeveniments crucials, destacar figures famoses i fer conèixer als visitants diferents aspectes del món medieval, com ara la vida a la cort, la guerra i la conquesta, i també la devoció personal.


Data: Dijous, 23 de març de 2017
Hora: 17.00 h
Hora de trobada: 16.45 h
Lloc de trobada: CaixaForum Barcelona (Av. de Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8)


INSCRIPCIÓ:

Visita gratuïta per als clients de la Caixa. Per als no clients de la Caixa, es fara un abonament de 4 euros a la mateixa taquilla del CaixaForum.

Enviar un correu electrònic a agrupaciojubilats@metgesdecatalunya.cat amb les dades de les persones que es volen inscriure o parlar amb la secretària Núria Riera i fer la inscripció per telèfon, al 93 265 11 77:

  • Nom i cognoms
  • DNI
  • Mòbil

És molt important indicar si es vindrà acompanyat.


Per a més informació, consulta el web de l'Agrupació de Jubilats de MC.

 

Atentament

 

María Jesús Martínez
Presidenta de l'Agrupació de Jubilats de MC


Consell de Cent, 471-475, esc. B entl. - 08013 Barcelona - Tel. 93 265 11 77 Fax 93 265 39 71
www.metgesdecatalunya.cat - info@metgesdecatalunya.cat

Avís de confidencialitat - Aquest correu electrònic i, si s’escau, tot fitxer que porti annex, pot contenir informació de caràcter confidencial destinada a la persona o a les persones a qui s'adreça i és propietat de Metges de Catalunya. Se'n prohibeix la divulgació, la còpia o la distribució a terceres persones sense l'autorització prèvia per escrit de Metges de Catalunya, d'acord amb la legislació vigent. En cas que hagueu rebut aquest correu electrònic per error, us preguem que, abans d'eliminar-lo, ens ho notifiqueu immediatament i el reenvieu a l'adreça electrònica de la persona remitent.