metgesdecatalunya.cat  

AGRUPACIO DE JUBILATS DE METGES DE CATALUNYA

Els metges republicans espanyols a la Unió Soviètica


Benvolgut/da,

L'Agrupació de Jubilats ha organitzat la conferència Els metges republicans espanyols a la Unió Soviètica que tindrà lloc el dijous 22 de febrer de 2018, a les 17.00 h, a la seu de Metges de Catalunya, i ens agradaria convidar-te a assistir-hi ja que pensem que pot ser del teu interès.

Al final de la Guerra Civil, un petit col·lectiu d'espanyols va emigrar a la Unió Soviètica. Entre ells, hi trobem dos dotzenes de metges que esdevenen els protagonistes del llibre Els metges republicans espanyols a la Unió Soviètica.

Aquesta conferència anirà a càrrec del Dr. Miquel Marco Igual, neuròleg de l'Hospital Parc Taulí de Sabadell especialitzat en esclerosis múltiple. Interessat per la història contemporània de la Medicina i la Ciència, és l'autor dels llibres Els metges republicans espanyols a la Unió Soviètica (Flor del Viento, 2010) i La injustícia d'un oblit. El món de Marcelino Pascua (1897-1977), metge i polític (UNED, 2018). També ha publicat diversos treballs sobre l'exili espanyol a la URSS, la neurociència soviètica i l'estalinisme, i el món de la fisiologia espanyola i internacional.


Inscripció

Preu: Gratuït

Per inscriure's, cal enviar un correu electrònic a agrupaciojubilats@metgesdecatalunya.cat amb les dades de les persones que es volen inscriure o parlar amb la secretària Núria Riera i fer la inscripció per telèfon.


Atentament

 

María Jesús Martínez
Presidenta de l'Agrupació de Jubilats de MCConsell de Cent, 471-475, esc. B entl. - 08013 Barcelona - Tel. 93 265 11 77 Fax 93 265 39 71
www.metgesdecatalunya.cat - info@metgesdecatalunya.cat

Avís de confidencialitat - Aquest correu electrònic i, si s’escau, tot fitxer que porti annex, pot contenir informació de caràcter confidencial destinada a la persona o a les persones a qui s'adreça i és propietat de Metges de Catalunya. Se'n prohibeix la divulgació, la còpia o la distribució a terceres persones sense l'autorització prèvia per escrit de Metges de Catalunya, d'acord amb la legislació vigent. En cas que hagueu rebut aquest correu electrònic per error, us preguem que, abans d'eliminar-lo, ens ho notifiqueu immediatament i el reenvieu a l'adreça electrònica de la persona remitent.