metgesdecatalunya.cat  

AGRUPACIÓ DE JUBILATS DE METGES DE CATALUNYA


CICLE DE CINEMA

Barcino


L’Agrupació de Jubilats de MC et convida a assistir a les sessions del 3r cicle de cinema, que està dedicat als metges, que tindrà lloc a la sala d’actes del Col·legi d’Odontòlegs i Estomatòlegs de Catalunya (COEC), Travessera de Gràcia, 93.

A cada sessió es projectarà una pel·lícula, precedida d'una presentació a càrrec de Gabriel Pou. Posteriorment a la projecció es donarà pas a un torn de preguntes o de comentaris, esperant que sorgeixi un debat enriquidor.

ATENCIÓ: En aquest cicle de cinema, les pel·lícules no sempre es passaran en dijous. Per temes de disponibilitat de sala del COEC, dues de les pel·lícules es projectaran en dimarts.


Cicle UN METGE FENOMEN

Els metges han estat protagonistes de nombroses pel·lícules, moltes d’elles famoses en la història del cinema, i fins i tot una producció anglesa protagonitzada per Dick Bogarde, porta aquest títol. Presentem una selecció de pel·lícules en què que la història se centra en les aventures dels nostres col·legues, no sempre exemplaritzants.

Gilda (1946)

Dimarts 26 de setembre de 2017, a les 17.00h
NO SERÁS UN EXTRAÑO (United Artists, 1955)

Dirigida per Stanley Kramer
Intèrprets: Robert Mitchum, Olivia de Havilland, Frank Sinatra i Gloria Graham
Durada: 135 minuts
Sinopsi: Un estudiant de medicina ambiciós I sense recursos farà el que sigui per tal d’arribar a ser metge. Rebrà l’ajuda d’una infermera.

 

Marnie (1964)

Dijous 26 d’octubre de 2017, a les 17.00h
PASION DE LOS FUERTES (Fox, 1946)


Dirigida per John Ford
Intèrprets: Henry Fonda, Linda Darnell i Victor Mature
Durada: 97 minuts
Sinopsi: Millor pel·lícula sobre Doc Holliday, el metge més famós de la història del cinema, al menys del western, portat a la pantalla en incomptables ocasions.

 

Rebeca (1940)

Dimecres 29 de novembre de 2017,
a les 17.00h

RECUERDA (United Artists 1945)

Dirigida per Alfred Hitchcock
Intèrprets: Ingrid Bergman, Gregory Peck i Leo G. Carroll
Durada: 111 minuts
Sinopsi: A una clínica psiquiàtrica hi arriba el nou director, jove i prestigiós, el nomenament del qual comporta el cessament de l’actual ancià director.

 

Laura (1944)

Dijous 21 de desembre de 2017, a les 17.00h
MISIÓN DE AUDACES (United Artists, 1959)

Dirigida per John Ford
Intèrprets: John Wayne, William Holden i Constance Towers
Durada: 119 minuts
Sinopsi: Un esquadró de la Unió que s’endinsa en territori sureny per portar a terme una missió, serà testimoni de l’enfrontament entre el coronel i el cirurgià de la companyia.


Entrada lliure. Anima’t i comparteix aquest esdeveniment amb qui vulguis. Tot el que recollim (l'aportació és voluntària) es destinarà a l'Associació Ajudam.

L'Associació Ajudam és una entitat d'utilitat pública amb la missió de millorar la qualitat de vida de les persones que pateixen deteriorament cognitiu lleu, així com la dels seus cuidadors.

Per a més informació, consulta el web de l’Agrupació de Jubilats de MC o truca al telèfon 93 265 11 77 i parla amb la secretària, Núria Riera.Atentament

 

María Jesús Martínez
Presidenta de l'Agrupació de Jubilats de MCConsell de Cent, 471-475, esc. B entl. - 08013 Barcelona - Tel. 93 265 11 77 Fax 93 265 39 71
www.metgesdecatalunya.cat - info@metgesdecatalunya.cat

Avís de confidencialitat - Aquest correu electrònic i, si s’escau, tot fitxer que porti annex, pot contenir informació de caràcter confidencial destinada a la persona o a les persones a qui s'adreça i és propietat de Metges de Catalunya. Se'n prohibeix la divulgació, la còpia o la distribució a terceres persones sense l'autorització prèvia per escrit de Metges de Catalunya, d'acord amb la legislació vigent. En cas que hagueu rebut aquest correu electrònic per error, us preguem que, abans d'eliminar-lo, ens ho notifiqueu immediatament i el reenvieu a l'adreça electrònica de la persona remitent.