metgesdecatalunya.cat  

AGRUPACIO DE JUBILATS DE METGES DE CATALUNYA

SORTIDA DIJOUS, 2 DE JUNY
ANEM DE COMPRES AL REC.0 d’IGUALADA


Benvolgut/da company/a,


Cada dia som més els metges jubilats i, per això, a Metges de Catalunya hem creat l’Agrupació de Jubilats. Tenim la intenció d’organitzar activitats de tot tipus, així com buscar col·laboració/aliances amb altres agrupacions afins. Ara us proposem aquesta activitat.


Dues vegades l’any i durant 4 dies, en una zona d’Igualada, dins de l’anomenat barri del REC, les velles fàbriques i les adoberies es converteixen en botigues de moda on les marques de primer nivell venen els seus estocs a molt bon preu.


Hi haurà més de 50 marques de primera línia, com Desigual, Lacoste, David Valls, Sita Murt i Javier Simorra, entre d’altres. També es munten una quarantena de Food Trucks on es pot menjar, dins de la mateixa zona. El centre d’Igualada està a prop, de manera que es pot anar a dinar a un restaurant convencional.


Per a més informació, podeu consultar l’enllaç http://www.rec0.com/rec-0-el-projecte.


El dijous 2 de juny d’enguany, sortirem de Barcelona a les 9.00 hores. El punt de trobada és la seu de Metges de Catalunya (Consell de Cent, 471-475). En arribar a Igualada anirem cap el barri del REC. Allí es donarà informació bàsica i ja ens podrem desplegar per la zona. Hi ha feina per hores, així que la tornada serà a les 18.00 hores, amb sortida des el mateix punt on hem arribat amb l’autobús.


Aquesta sortida la farem en BUS i està oberta a tots el afiliats i simpatitzants de Metges e Catalunya. No és exclusiva per als jubilats, us hi volem a tots. Podeu venir acompanyats de qui vulgueu.

 

RECORDA:

DIA: DIJOUS 2 DE JUNY DE 2016

PUNT DE SORTIDA: Seu de METGES DE CATALUNYA (Consell de Cent 471-475), a les 9.00 hores

Punt intermedi: Plaça de Francesc Macià (on està Sandoz) a les 9.30 hores

 

INSCRIPCIÓ:

INSCRIPCIÓ/VIATGE: 15 euros (data límit: 30 de maig de 2016).
Els 15 euros s'han d'ingressar al compte de Servimetge:
ES89 2085 9303 2403 3047 2456

Enviar un correu electrònic a agrupaciojubilats@metgesdecatalunya.cat amb les dades de les persones que es volen inscriure o parlar amb la secretària Núria Riera i fer la inscripció per telèfon:

  • Nom i cognoms
  • DNI
  • Mòbil
Es important donar el nom de totes les persones que vulguin anar-hi, juntament amb el DNI, per a l’assegurança d’accidents.

 

Atentament

 

María Jesús Martínez
Presidenta de l'Agrupació de Jubilats de MC


Consell de Cent, 471-475, esc. B entl. - 08013 Barcelona - Tel. 93 265 11 77 Fax 93 265 39 71
www.metgesdecatalunya.cat - info@metgesdecatalunya.cat

Avís de confidencialitat - Aquest correu electrònic i, si s’escau, tot fitxer que porti annex, pot contenir informació de caràcter confidencial destinada a la persona o a les persones a qui s'adreça i és propietat de Metges de Catalunya. Se'n prohibeix la divulgació, la còpia o la distribució a terceres persones sense l'autorització prèvia per escrit de Metges de Catalunya, d'acord amb la legislació vigent. En cas que hagueu rebut aquest correu electrònic per error, us preguem que, abans d'eliminar-lo, ens ho notifiqueu immediatament i el reenvieu a l'adreça electrònica de la persona remitent.