metgesdecatalunya.cat  

AGRUPACIO DE JUBILATS DE METGES DE CATALUNYA


Taller sobre
COM I PER QUÈ FER EXERCICI QUAN ENS FEM GRANS

Barcino


Benvolgut/da,

L’Agrupació de Jubilats de MC es complau a convidar-te a participar en el taller sobre Com i per què fer exercici quan ens fem grans.


Data: 11 de gener de 2016
Hora: de 17.00 a 18.30h
Lloc: Metges de Catalunya (Consell de Cent, 471-475, esc B, entresòl 3a)
Núm. assistents: màxim 15 persones. Es recomana roba còmoda, tipus xandall.

El curs es gratuït. Només cal inscriure-s’hi.

Docent: Judith Sánchez Raya
Doctora en Medicina i Cirurgia, especialista en Medicina Física i Rehabilitació, màster en Recerca per la Universitat de Harvard, graduada en Fisioteràpia, professora del grau de Fisioteràpia de l’UAB i entrenadora de bàsquet.


Introducció

Per tots és ben sabut que fer exercici i/o esport de forma regular és una pràctica saludable. Malgrat això, sovint al fer-nos grans disminueix la nostra pràctica o apareixen limitacions causades per diferents patologies, ja siguin musculoesquelètiques, degeneratives o d’altres sistèmiques (com hipertensió o neoplàsies) que fan que els exercicis o l’esport que fins ara anàvem fent, ara ja no el podem fer o el deixem de realitzar.

Tots aquests factors varen impulsar l’Agrupació de Jubilats de MC a oferir la realització d’un taller específic per abordar aquest aspecte de salut.

En aquest taller s’abordaran diferents tipus d’exercicis, donant criteris de quins són els que ens poden beneficiar i quins no, i diferents tècniques per fer exercicis a casa correctament, tant d’extremitats superiors, esquena o extremitats inferiors.


Objectius

  • Millorar els coneixements sobre l’efecte de l’exercici en el nostre cos.
  • Conèixer pautes d’exercicis adients.
  • Millorar la nostra qualitat de vida.
  • Ajudar a la prevenció de les malalties afavorides pel sedentarisme.


Inscripció

Enviar un correu electrònic a agrupaciojubilats@metgesdecatalunya.cat amb les dades de les persones que es volen inscriure o parlar amb la secretària Núria Riera i fer la inscripció per telèfon al 93 265 11 77:

  • Nom i cognoms
  • DNI
  • Mòbil

És molt important indicar si es vindrà acompanyat.


Per a més informació, consulta el web de l'Agrupació de Jubilats de MC.

 

Atentament

 

María Jesús Martínez
Presidenta de l'Agrupació de Jubilats de MC


Consell de Cent, 471-475, esc. B entl. - 08013 Barcelona - Tel. 93 265 11 77 Fax 93 265 39 71
www.metgesdecatalunya.cat - info@metgesdecatalunya.cat

Avís de confidencialitat - Aquest correu electrònic i, si s’escau, tot fitxer que porti annex, pot contenir informació de caràcter confidencial destinada a la persona o a les persones a qui s'adreça i és propietat de Metges de Catalunya. Se'n prohibeix la divulgació, la còpia o la distribució a terceres persones sense l'autorització prèvia per escrit de Metges de Catalunya, d'acord amb la legislació vigent. En cas que hagueu rebut aquest correu electrònic per error, us preguem que, abans d'eliminar-lo, ens ho notifiqueu immediatament i el reenvieu a l'adreça electrònica de la persona remitent.