metgesdecatalunya.cat  

AGRUPACIO DE JUBILATS DE METGES DE CATALUNYA


Taller setmanal de MEMÒRIA

Benvolgut/da,

És important mantenir el nostre cervell actiu i exercitar-lo per ajudar les capacitats que, per raons d'edat o rutina, es deterioren o disminueixen.

Després de l'acollida que han rebut les dues edicions del taller de memòria, organitzades dins de les activitats de l'Agrupació de Jubilats de MC, hem considerat obrir un taller permanent de memòria que s'impartirà cada setmana, amb sessions de  90 minuts de durada. El calendari de les sessions serà trimestral.

El taller serà cada dilluns, de 10.30 a 12.00 hores.

Els tallers s'impartiran en grups de 20 persones màxim.


Calendari trimestral 2017
:

  • Primer trimestre: del 9 de gener al 27 de març
  • Segon trimestre: del 17 d’abril al 19 de juny
  • Tercer trimestre: del 18 de setembre al 18 de desembre


Cost del curs trimestral

  • Afiliats: 40 euros
  • No afiliats: 50 euros

L'import s'ha d'ingressar al compte de la Fundació Metges.

Concepte: Taller de memòria
ES44 2085 9303 2903 30432766

La plaça al taller es confirmarà quan l'Agrupació rebi la confirmació de pagament.


A qui va adreçat

A totes aquelles persones que considerin que han d'exercitar la seva memòria, però especialment a la gent gran, sense problemes greus. El seu objectiu és la prevenció de la pèrdua de memòria a causa de l'envelliment normal.

Els tallers els impartirà Dagmar Hofert, psicòloga clínica amb àmplia experiència en la matèria.

Es tracta d'un curs totalment pràctic amb una gran varietat d'exercicis. D'una banda, s'entrenaran un seguit d'estratègies i tècniques que ens ajudaran a resoldre els problemes de memòria més comuns de la vida diària. De l’altra, es faran exercicis que fomentin l'estimulació cognitiva en general, treballant les diferents habilitats que influeixen sobre la memòria com pot ser la percepció, l'atenció, la comprensió verbal o el raonament lògic.

El material està inclòs en el cost del curs i serà entregat el primer dia del taller.Se espera de los participantes que sean respetuosos unos con los otros, ya que en todos los grupos nos solemos encontrar con algunas personas más rápidas y en buena forma y con otras, a las que a lo mejor les cuesta más.  De todos modos, según mi experiencia, suelen acabar ayudándose unos a los otros, reforzando de esta manera el sentimiento grupal.

Dagmar Hofert

 

Per a més informació, consulta el web de l'Agrupació de Jubilats de MC.

 

Atentament

 

María Jesús Martínez
Presidenta de l'Agrupació de Jubilats de MC


Consell de Cent, 471-475, esc. B entl. - 08013 Barcelona - Tel. 93 265 11 77 Fax 93 265 39 71
www.metgesdecatalunya.cat - info@metgesdecatalunya.cat

Avís de confidencialitat - Aquest correu electrònic i, si s’escau, tot fitxer que porti annex, pot contenir informació de caràcter confidencial destinada a la persona o a les persones a qui s'adreça i és propietat de Metges de Catalunya. Se'n prohibeix la divulgació, la còpia o la distribució a terceres persones sense l'autorització prèvia per escrit de Metges de Catalunya, d'acord amb la legislació vigent. En cas que hagueu rebut aquest correu electrònic per error, us preguem que, abans d'eliminar-lo, ens ho notifiqueu immediatament i el reenvieu a l'adreça electrònica de la persona remitent.