metgesdecatalunya.cat  

AGRUPACIÓ DE JUBILATS DE METGES DE CATALUNYA


CICLE DE CINEMA

Barcino


L’Agrupació de Jubilats de MC et convida a assistir a les sessions del 4rt cicle de cinema que porta per títol Un toque de distinción, que tindrà lloc a la sala d’actes del Col·legi d’Odontòlegs i Estomatòlegs de Catalunya (COEC), Travessera de Gràcia, 93.

A cada sessió es projectarà una pel·lícula, precedida d'una presentació a càrrec de Gabriel Pou. Posteriorment a la projecció es donarà pas a un torn de preguntes o de comentaris, esperant que sorgeixi un debat enriquidor.


Cicle UN TOC DE DISTINCIÓ

La comèdia és el gènere més antic del cine i aquest cicle el dediquem a les comèdies sofisticades que es desenvolupen en un ambient elegant i de distinció, en què els personatges s’encarreguen d’aportar un humor fi i mesurat però, no per això, corrosiu.

Gilda (1946)

Dijous 25 de gener de 2018, a les 17.00h
COMO CASARSE CON UN MILLONARIO
(Fox, 1953)

Dirigida per Jean Negulesco
Intèrprets: Marilyn  Monrore, Lauren Bacall, Betty Grable, William Powell, Rory Calhoun, David Wayne, Fred Clark i Cameron Mitchell
Durada: 91 minuts
Sinopsi: Tres amigues busquen un marit ric entre els solters més cotitzats de la ciutat. Al final, triomfa l’amor.

 

Marnie (1964)

Dijous 22 de febrer de 2018, a les 17.00h
SABRINA (Paramount, 1954)


Dirigida per Billy Wilder
Intèrprets: Humphrey  Bogart, Audrey Hepburn, William Holden i John Williams
Durada: 110 minuts
Sinopsi: Sabrina, filla del xofer britànic de la poderosa família Larrabee, enamorada del fill petit de la família, és enviada pel seu pare a estudiar cuina a París per oblidar el desengany amorós que li ocasiona aquesta relació.

 

Marnie (1964)

Dijous 22 de març de 2018, a les 17.00h
DESAYUNO CON DIAMANTES
(Paramount, 1961)

Dirigida per Blake Edwards
Intèrprets: Audrey Hepburn, George Peppard, Patricia Neal, Buddy Ebsen, Martin Balsam, Mickey Rooney i José Luis de Villalonga
Durada: 115 minuts
Sinopsi: La Holly i en Paul viuen en el mateix edifici de Nueva York. Ella, extravagant de vida fàcil i alegre, i ell, escriptor que espera l’èxit que mai arriba, viu a costa d’una dona madura.

 

Laura (1944)

Dijous 26 d'abril de 2018, a les 18.00h
LA PANTERA ROSA (United Artists, 1963)

Per problemes de disponibilitat de la sala, aquesta pel·lícula, i de forma puntual, es projectarà a les 18.00 hores enlloc de a les 17.00h.

Dirigida per Blake Edwards
Intèrprets: Peter Sellers, David Niven, Capucine, Robert Wagner i Claudia Cardinale
Durada: 112 minuts
Sinopsi: La princesa Dala posseeix el famós diamant "La pantera rosa". Un lladre de guant blanc, "Fantasma", intentarà robar-lo. Per impedir-ho, ningú millor que el famós inspector Clouseau.


Entrada lliure. Anima’t i comparteix aquest esdeveniment amb qui vulguis. Tot el que recollim (l'aportació és voluntària) es destinarà a l'Associació Ajudam.

L'Associació Ajudam és una entitat d'utilitat pública amb la missió de millorar la qualitat de vida de les persones que pateixen deteriorament cognitiu lleu, així com la dels seus cuidadors.

Per a més informació, consulta el web de l’Agrupació de Jubilats de MC o truca al telèfon 93 265 11 77 i parla amb la secretària, Núria Riera.Atentament

 

María Jesús Martínez
Presidenta de l'Agrupació de Jubilats de MCConsell de Cent, 471-475, esc. B entl. - 08013 Barcelona - Tel. 93 265 11 77 Fax 93 265 39 71
www.metgesdecatalunya.cat - info@metgesdecatalunya.cat

Avís de confidencialitat - Aquest correu electrònic i, si s’escau, tot fitxer que porti annex, pot contenir informació de caràcter confidencial destinada a la persona o a les persones a qui s'adreça i és propietat de Metges de Catalunya. Se'n prohibeix la divulgació, la còpia o la distribució a terceres persones sense l'autorització prèvia per escrit de Metges de Catalunya, d'acord amb la legislació vigent. En cas que hagueu rebut aquest correu electrònic per error, us preguem que, abans d'eliminar-lo, ens ho notifiqueu immediatament i el reenvieu a l'adreça electrònica de la persona remitent.