metgesdecatalunya.cat  

AGRUPACIO DE JUBILATS DE METGES DE CATALUNYA

Taller de Salut bucodental


L'Agrupació de Jubilats de MC et convida a assistir al taller de Salut bucodental.

Una xerrada sobre salut oral per respondre preguntes com: Què sabem sobre la càries dental? Augmenta o disminueix en l’actualitat? Quin és el seu tractament en l’actualitat? Es pot prevenir? Com es millor raspallar-se i amb què? Pasta, glopeig, gel o vernís?

I la periodontitis, és diferent a la gingivitis? I que fa que perdem l’os de suport de les dents? I com ho podem evitar? Té realment un efecte sobre la salut general? Es pot recuperar l’os perdut? Ens cal anar al dentista? Què pot fer per nosaltres? I els implants, són tan meravellosos com diuen? O potser el cos el pot rebutjar? Que té de bo mantenir les nostres dents?

El taller l'impartirà el Dr. Elias Casals i Peidró, metge especialista en Estomatologia, delegat de Metges de Catalunya, president de l’Agrupació de Dentistes de Catalunya (ADC) i secretari del Col·legi Oficial d'Odontòlegs i Estomatòlegs de Catalunya (COEC).

Data: Dijous 1 de març de 2018

Hora: de 17.00 a 19.00 h

Lloc: Metges de Catalunya (Consell de Cent, 471-475, esc. B, entresòl 3 - Barcelona)

Preu: Gratuït


INSCRIPCIÓ:

Enviar un correu electrònic a agrupaciojubilats@metgesdecatalunya.cat amb les dades de les persones que es volen inscriure o parlar amb la secretària Núria Riera i fer la inscripció per telèfon, al 93 265 11 77:

  • Nom i cognoms
  • DNI
  • Mòbil

És molt important indicar si es vindrà acompanyat.


Per a més informació, consulta el web de l'Agrupació de Jubilats de MC.

 

Atentament

 

María Jesús Martínez
Presidenta de l'Agrupació de Jubilats de MC


Consell de Cent, 471-475, esc. B entl. - 08013 Barcelona - Tel. 93 265 11 77 Fax 93 265 39 71
www.metgesdecatalunya.cat - info@metgesdecatalunya.cat

Avís de confidencialitat - Aquest correu electrònic i, si s’escau, tot fitxer que porti annex, pot contenir informació de caràcter confidencial destinada a la persona o a les persones a qui s'adreça i és propietat de Metges de Catalunya. Se'n prohibeix la divulgació, la còpia o la distribució a terceres persones sense l'autorització prèvia per escrit de Metges de Catalunya, d'acord amb la legislació vigent. En cas que hagueu rebut aquest correu electrònic per error, us preguem que, abans d'eliminar-lo, ens ho notifiqueu immediatament i el reenvieu a l'adreça electrònica de la persona remitent.