Candidatura GUANYA AMB NOSALTRES

Per primera vegada, una metgessa, Núria Estanyol, anestesiòloga de l’Hospital Josep Trueta i actual vicepresidenta, es presenta al càrrec de secretària general. Liderant una candidatura equilibrada en gènere, assumeix el càrrec de responsabilitat més important de l’organització. Defensa la igualtat d’oportunitats reals per a les metgesses i la negociació davant qualsevol institució catalana, europea o de l’Estat. Aposta per un sindicat integrador, on no hi hagi diferències segons l’empresa o nivell assistencial en què es treballi, amb l’objectiu d’aconseguir que tots els metges tinguin les mateixes condicions laborals i retributives treballin on treballin.

 

El Dr. Puig opta a la presidència. Amb una àmplia experiència el món sindical, després d’haver estat president del Comitè d’Empresa del Parc de Salut Mar del 2010-2014, secretari de finances de Metges de Catalunya del 2012-2016, i secretari general de Metges de Catalunya des del 2016 fins a l’actualitat. La seva gestió al capdavant de Metges de Catalunya ha portat al sindicat a assolir una molt bona salut financera i un creixement constant en afiliació.  S’acomiada del càrrec de secretari general realitzant una auditoria. Des del nou càrrec de president vol continuar aportant a l’organització la seva capacitat negociadora i, alhora, de denúncia en els mitjans de comunicació de la situació de la professió.

 

Carme Sanchez, pediatra de Manresa,  actual secretària de Formació i Acció Sindical, i candidata a la vicepresidència, aposta per una transformació cap a una organització professional, model d’exemplaritat i credibilitat, que tenint com a pilars fonamentals l’acció sindical i la defensa jurídica, ofereixi formació gratuïta i de qualitat, i treballi per a tots els afiliats en qualsevol etapa de la seva vida.

 

El Dr. Javier O´Farrill, metge d’atenció primària de Blanes i actual secretari de coordinació, president del Sector de Primària ICS i secretari de la Territorial de Girona, és candidat a vicesecretari general. Va participar activament en l’Acord de Sortida de Vaga del 2018 i en la denúncia de la situació actual de l’atenció primària. Defensa la necessitat bàsica que metgesses, metges, facultatius i facultatives recuperin el seu poder de decisió en tots els aspectes que afecten la professió. Està en contra que s’utilitzi el dèficit de metges actuals per traspassar competències a altres professionals. O’Farrill defensa un sindicalisme actiu però sense deixar la pràctica de la professió.

Lluís Recasens, cardiòleg i delegat sindical de l’Hospital del Mar, aporta tota la seva experiència en ser un dels únics hospitals, a excepció de l’Hospital Clínic, en aconseguir una Mesa Mèdica pròpia. Aporta la seva capacitat de negociació amb èxits com que tant durant l’embaràs com durant el permís de maternitat i també el de paternitat es pugui cobrar el prorrateig de guàrdies. L’objectiu de crear una Mesa Mèdica a cada empresa, hospital o centre de primària, aporta una nova visió estratègica, real i possibilista, en el camí cap al Conveni Mèdic.

 

La Dra. Núria Montalà, reumatòloga de l’Hospital Universitari Santa Maria (SISCAT concertat) de Lleida, i delegada sindical del mateix hospital, és la candidata a vicesecretària de Finances. Montalà, mare de tres fills, defensa la conciliació real de les metgesses treballadores i la lluita contra la precarietat laboral de tots els metges joves, així com la necessitat de millorar les condicions dels metges residents en formació.

 

VÍDEO DE CAMPANYA

“Guanya amb nosaltres” representa la diversitat i els valors d’una organització centenària  i és garantia de justícia, respecte, reconeixement, dignitat i cura per a tots els afiliats i afiliades de Metges de Catalunya.EL QUE CARACTERITZA LA NOSTRA CANDIDATURA

  1. No tenim lligams ni condicionants amb cap partit polític ni organització.

  2. Som representatius de tots els sectors i territoris de MC, i això ens dona capacitat de conèixer les necessitats reals de tothom.

  3. Presentem una candidatura equilibrada en gènere i en què per primera vegada es presenta una dona al càrrec de Secretària General.

  4. Franja d’edats amb inquietuds professionals diferents. Combinem expertesa i joventut. Som el present, però, sobretot, el futur.

  5. Compromís sense fissures amb la nostra assessoria jurídica i amb tots els afiliats amb demandes presents i futures.

  6. Capacitat negociadora amb resultats concrets i palpables obtinguts al llarg de la nostra tasca sindical.

CONSULTA AQUÍ
EL PROGRAMA COMPLET DE LA CANDIDATURA  Metges de Catalunya
Consell de Cent, 471-475, esc. B entl. - 08013 Barcelona
Tel. 93 265 11 77 Fax 93 265 39 71 - congres@metgesdecatalunya.cat
 

Avís de confidencialitat - Aquest correu electrònic i, si s’escau, tot fitxer que porti annex, pot contenir informació de caràcter confidencial destinada a la persona o a les persones a qui s'adreça i és propietat de Metges de Catalunya. Se'n prohibeix la divulgació, la còpia o la distribució a terceres persones sense l'autorització prèvia per escrit de Metges de Catalunya, d'acord amb la legislació vigent. En cas que hagueu rebut aquest correu electrònic per error, us preguem que, abans d'eliminar-lo, ens ho notifiqueu immediatament i el reenvieu a l'adreça electrònica de la persona remitent.