MC completa la nova direcció executiva amb el nomenament de cinc secretaries adjuntes

El Consell Executiu de Metges de Catalunya (MC) ha ratificat aquest dimarts el nomenament de cinc secretaries adjuntes, proposades pel secretari general del sindicat, Josep Maria Puig, que contribuiran a desenvolupar la política de l’organització en aspectes de coordinació, formació, salut laboral, acció sindical i comunicació.

La metgessa de família Aurora Palos (CAP Cappont) es fa càrrec de Coordinació Territorial, mentre que la pediatra Carmen Sánchez Ufarte (CAP Pl. Catalunya) assumeix Formació. Per la seva part, la metgessa de família Rosa Maria Alcolea (CAP Besós) es responsabilitza de l’àrea de Salut Laboral i el pediatre Josep Lluís Pi (CAP Casc Antic), d’Acció Sindical. Finalment, la pediatra Elisa de Frutos (CAP Doctor Lluís Sayé) s’encarrega de Comunicació, Imatge i Protocol. 

Els designats s’incorporaran, amb veu i sense vot, a les reunions mensuals del Consell Executiu a partir d’octubre, tot i que des d’aquest moment ja assumeixen les seves funcions dins de l’estructura de la Secretaria General.