Inici
   Propostes electorals
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 


PRESENTACIÓ


El període 2011-2015 serà recordat per les retallades sanitàries i els seus efectes sobre la qualitat assistencial. Els ajustos han estat perniciosos per al col·lectiu mèdic. La sensació de maltractament i acarnissament de l’Administració vers els facultatius és palmària i inqüestionable des del moment que es tracta del grup professional amb major increment de la precarietat laboral i el més castigat per les retallades salarials (-30% des de 2010). Unes retallades que en el sector públic, a partir d'enguany, queden circumscrites a l'àmbit sanitari i continuen afectant els facultatius més que a cap altre col·lectiu.

La sobrecàrrega assistencial, la pressió per al control de la despesa i la imposició de mesures economicistes en la vessant clínica sense comptar amb l’opinió dels metges ha generat un clima de desànim justificat i comprensible. Les incerteses que planen sobre el futur del model sanitari català (desmembrament de l’ICS, externalització de serveis, entrada de l’ànim de lucre en la gestió, etc.) reforcen la perspectiva pessimista.

Davant d'això, la unió dels professionals continua sent el millor recurs per fer front a les adversitats. Per aquest motiu, per defensar els legítims interessos laborals i professionals dels facultatius, Metges de Catalunya ha de comptar amb el màxim nombre de suports en aquestes eleccions.

La consolidació del sindicat mèdic com a organització majoritària de la sanitat pública serà la garantia que la teva veu sigui escoltada i representada. Seguirem exigint la nostra participació en els òrgans de gestió, reclamarem el nostre paper decisiu en la gestió clínica i lluitarem per recuperar tot allò que ens és propi.

Vota Metges de Catalunya, Vota’t!

 


Consell de Cent, 471-475. esc. B, entl., 08013 - Barcelona
Tel. 93 265 11 77 - Fax 93 265 39 71 - www.metgesdecatalunya.cat - info@metgesdecatalunya.cat

Metges de Catalunya