Metges de Catalunya, al Congrés Internacional Pluridisciplinari de Medicina celebrat a Barcelona

dimarts, 29 setembre, 2009

Metges de Catalunya (MC) ha estat present amb un estand propi al Congrés Internacional Pluridisciplinari de Medicina, organitzat per la International Family Doctors Association (IFDA), que s’ha celebrat aquest cap de setmana al World Trade Center de Barcelona.

MC ha ofert als més de 1.000 congressistes informació sobre el sindicat i sobre les jornades de debat “Coneix i Opina”, que s’inauguren el proper 30 de setembre amb una xerrada col·loqui centrada en el Pla Bolonya.

Durant les dues jornades científiques, s’han presentat 29 ponències relacionades amb la patologia cardiovascular, la neurologia, la dermatologia i la ginecologia, entre altres especialitats. El president de MC i anestesiòleg de l’Hospital Sant Bernabé de Berga, Albert Tomás, hi ha participat amb una comunicació sobre l’ús dels fàrmacs opiacis en el tractament del dolor.

59 afiliats al sindicat han assistit gratuïtament al congrés, que ha comptat amb el suport de MC, per conèixer de primera mà les darreres novetats mèdiques.