La convocatòria per sol·licitar els nivells de la carrera professional de l’ICS oberta de l’1 al 31 de desembre

Tots els facultatius de l’Institut Català de la Salut (ICS) que presentin mèrits suficients per demanar un nivell de carrera professional superior al que tenen podran sol·licitar-ho a partir del dia 1 de desembre. Com cada any per aquestes dates, l’ICS ha publicat la convocatòria perquè el personal facultatiu pugui sol·licitar el primer, segon, tercer o quart nivell ordinari de carrera.

Les sol·licituds es poden presentar des del dia 1 fins al 31 de desembre, ambdós inclosos, per via telemàtica o manual, i registrar-les presencialment a les direccions de personal dels hospitals i a les unitats de Recursos Humans dels àmbits d’atenció primària de l’ICS.

Per presentar la sol·licitud telemàtica cal accedir a l’aplicació informàtica de carrera professional des d’aquesta pàgina web o des de la intranet de l’ICS (www.portalics.rrhh/sgrh), mentre que les sol·licituds en paper estan disponibles a les diverses unitats de Recursos Humans o a les direccions de personal. 

Totes les sol·licituds han d’incloure, especificats, els mèrits que la persona interessada vol que es tinguin en compte per assolir el nivell de carrera professional demanat.