La Fundació Metges i Almirall signen un conveni per millorar l’assistència integrada a l’Atenció Primària, Pediatria i Dermatologia

La Fundació Metges i la companyia farmacèutica Almirall han signat un conveni de col·laboració que permetrà desenvolupar accions formatives a professionals sanitaris de Catalunya, amb l’objectiu de millorar l’assistència integrada d’Atenció Primària, Pediatria i Dermatologia.

El “Programa de Salut per a la millora de l’assistència integrada d’Atenció Primària, Pediatria i Dermatologia” consisteix en un ambiciós programa formatiu, en el qual s’aborden tant temes relacionats amb la comunicació metge-pacient com aspectes directament relacionats amb l’assistència clínica en l’àmbit de la Dermatologia.

En la primera part del programa es tractarà en profunditat la comunicació en l’entorn de la pràctica diària: els especialistes milloraran les seves habilitats per a una comunicació efectiva i afectiva amb els diferents perfils de pacients, una millor escolta dels pacients en consulta, a més d’adquirir les competències bàsiques a l’hora de gestionar conflictes i aprofundir en els aspectes medicolegals amb relació als pacients.

En la segona part es desenvoluparan diversos mòduls sobre les afeccions dermatològiques a l’Atenció Primària, els problemes de la pell a Pediatria i Geriatria, i els processos al·lèrgics de la pell.

En l’acte de signatura del conveni, hi han participat el Dr. Jordi Cruz Llobet, president de la Fundació Metges; Ignasi Martí Ragué, director de Relaciones Institucionals d’Almirall i Jordi Estruch Riba, director mèdic d’Almirall a l’Estat espanyol i global promotional compliance de la mateixa.

Durant l’acte, el Dr. Jordi Cruz Llobet ha destacat que la signatura del conveni “reforça el compromís de la Fundació Metges amb la formació mèdica de qualitat, a fi de promoure la millora de les competències professionals del col·lectiu, i, alhora, formalitza l’estreta relació i col·laboració de la companyia farmacèutica Almirall amb els professionals de la medicina”.

Per la seva banda, Ignasi Martí Ragué ha afegit que “per a Almirall és un plaer poder col·laborar en aquest tipus d’iniciatives que contribueixen a millorar l’assistència sanitària i, amb això, la qualitat de vida dels pacients. Aquest acord reflecteix una vegada més el nostre compromís en treballar per oferir als professionals sanitaris del nostre país les millors eines perquè puguin desenvolupar la seva pràctica clínica diària cada vegada més eficientment”.

Sobre la Fundació Metges
La Fundació Metges és una organització sense ànim de lucre, creada el 2014, amb l’objectiu fonamental de complementar l’oferta formativa dels facultatius i d’oferir-los suport social i familiar, especialment en moments crucials de la seva vida, com la jubilació o la malaltia.

Vinculada a Metges de Catalunya (MC), sindicat majoritari en la sanitat catalana, la fundació neix amb la intenció d’acompanyar els facultatius durant tota la seva trajectòria laboral i posar a la seva disposició instruments per a la consolidació i millora del seu benestar, a través de tres eixos: assessorar i oferir solucions als metges en les condicions d’exercici de la seva professió, tant si treballen per compte d''altri o per compte propi; millorar la seva activitat professional amb una formació continuada i teoricopràctica adequada, perquè reverteixi en la millora de l’assistència sanitària i vetllar per les seves condicions de vida en l’àmbit professional, social i familiar.

Per a més informació, fundaciometges.org

Sobre Almirall
Almirall és una companyia farmacèutica global amb un focus important en Dermatologia i Estètica, la missió de la qual és oferir medicaments i dispositius mèdics valuosos per a tu i les futures generacions. La seva estructura d’I+D està enfocada en Dermatologia, amb una àmplia varietat de programes que cobreixen indicacions clau. A través dels seus innovadors productes, acords i aliances, la seva tasca cobreix tota la cadena de valor del medicament. Almirall es manté en constant creixement com una companyia especialista en diferents malalties de la pell, amb l’objectiu de cobrir les necessitats no satisfetes dels nostres clients.

Fundada el 1943, amb seu a Barcelona, Almirall cotitza en la Borsa de Valors (ticker: ALM) i s’ha convertit en una font de creació de valor per a la societat gràcies a la visió i el compromís a llarg termini dels seus accionistes de referència. El 2016, va generar uns ingressos totals de 859,3 milions d’euros i, amb més de 2.000 empleats, posseeix una consolidada i progressiva presència a Europa i als Estats Units.

Per a més informació, www.almirall.es

Contacte de premsa

premsa@metgesdecatalunya.cat
Telèfon: 93 265 11 77 ext. 5
Fax: 93 265 39 71

Secretaria de Comunicació: Elisa de Frutos

Equip de comunicació: Hèctor Calvet, Albert Torres i Eva Martínez