Agraïment a l'afiliació

Nova direcció MC

Metges de Catalunya (MC) agraeix als afiliats i afiliades la seva participació en el 5è Congres i en les eleccions a la direcció sindical celebrades aquest dimecres a Barcelona. Tot i les "enormes dificultats laborals, socials i personals" derivades de la pandèmia, l’organització celebra que 887 facultatius hagin exercit el seu dret a vot. A més, destaca l’exemplaritat del procés complint totes les mesures de seguretat i protecció contra la COVID-19 definides pel PROCICAT -òrgan que va autoritzar la realització dels comicis- que han estat respectades "de manera escrupolosa" per la totalitat dels assistents.

L’organització remarca que es tracta de les eleccions amb major participació des de la refundació de MC l’any 2002 i valora aquest fet com un "signe inequívoc del dinamisme, la implicació i el compromís" dels professionals mèdics amb el seu sindicat de referència. Amb tot, el nou equip de govern farà "tot allò que sigui necessari" perquè en els propers comicis sigui possible la votació electrònica.

La nova direcció de MC expressa la seva voluntat d’exercir amb "responsabilitat, rigor i transparència" l’encàrrec de gestió que han traslladat els membres del sindicat. "Metges de Catalunya és una institució centenària que sempre ha vetllat pel benestar dels facultatius, pels seus drets laborals, la seva dignitat professional i el seu reconeixement social. Així seguirà fent-ho perquè aquest és el sindicat de tots i totes, tant se val el sector professional, el territori o l’empresa, ens uneix la mateixa vocació, passió i professió".