L’ICS publica els resultats finals de la P-2009 de pediatria i convoca l’acte d’elecció de destinació el 6 de maig

L’Institut Català de la Salut (ICS) ha publicat els resultats definitius de la valoració de mèrits de la fase de concurs oposició de la convocatòria P-2009 per cobrir 89 places vacants de facultatius especialista de pediatria. L’acte d’elecció de destinació es farà per rigorós ordre de classificació final el proper 6 de maig, a les 16.00 hores, al Centre Corporatiu de l’ICS, a Barcelona (Gran Via de les Corts Catalanes, 587).

Les persones aspirants hauran d’acreditar la seva identitat amb la presentació del DNI, permís de conduir o passaport, en format original. Els facultatius convocats que no compareguin personalment o per delegació a l’acte d’elecció de places en el moment de ser cridats, perdran el dret d’escollir la plaça i restaran exclosos del procés de selecció de la convocatòria.

Les destinacions de les 89 places convocades es distribueixen per gerències territorials de la manera següent: Lleida, 4 places; Tarragona, 2 places; Terres de l’Ebre, 1 plaça; Girona, 3 places; Metropolitana Sud, 18 places; Metropolitana Nord, 27 places; Catalunya Central, 10 places; Barcelona, 23 places i Alt Pirineu i Aran, 1 plaça.