Pep Puey, nou president del Sector d’Hospitals concertats de Metges de Catalunya

Pep Puey

L’assemblea de delegats del Sector d’Hospitals XHUP de Metges de Catalunya (MC) ha ratificat aquest dimecres la designació de Pep Puey com a nou president sectorial fins a les properes eleccions a càrrecs del sindicat. El nou responsable del sector que agrupa els representants dels facultatius d’àmbit hospitalari de la xarxa sanitària concertada ocuparà el càrrec que havia quedat vacant després de la renúncia de Xavier Lleonart, efectiva des del 10 de setembre passat.

Metge especialista en cirurgia general i de l'aparell digestiu de l’Hospital de Terrassa, Pep Puey ha ocupat diferents càrrecs dins l’estructura organitzativa de MC. Entre els anys 2004 i 2008 va ser secretari de l’Assemblea Territorial Metropolitana Nord, i de 2008 a 2012 va exercir el càrrec de secretari del mateix Sector d’Hospitals XHUP. Des de l’any 2012 i fins al passat mes de setembre ha estat el secretari adjunt dels assumptes jurídics de l’organització.

Entre els objectius que es fixa per al seu mandat, Puey assenyala la preparació de la negociació del III Conveni SISCAT que "molt probablement s’ajornarà fins a finals de 2021". Igualment, aposta per seguir fent passos endavant en el projecte d’assolir un conveni col·lectiu únic per a tota la professió mèdica catalana. "No hi ha cap altra manera d’aconseguir que ens respectin", assevera.