Publicats els resultats definitius de la convocatòria P-2009 de l’ICS de medicina de família

Després de la publicació dels resultats provisionals i un cop resoltes les reclamacions presentades, l’Institut Català de la Salut (ICS) ha publicat els resultats definitius de la valoració de mèrits de la fase de concurs oposició de la convocatòria P-2009 per cobrir 478 places vacants de facultatiu especialista de medicina de família.

Els aspirants es troben ordenats en una llista d’acord amb la meritació final obtinguda. Aquest ordre de classificació determina el dia i l’hora de convocatòria dels aspirants perquè facin l’elecció de la destinació. 

Del total de 478 places convocades, l’ICS ha distribuït per gerències els llocs de treball disponibles. La gerència territorial de Lleida disposa de 9 places, Tarragona, 46 places, Terres de l’Ebre, 13 places, Girona, 42 places, Metropolitana Sud, 93 places, Metropolitana Nord, 126 places, Catalunya Central, 37 places, Barcelona, 108 places i Alt Pirineu i Aran, 4 places. 

L’acte d’elecció de destinació tindrà lloc el dia 28 d’abril a la sala d’actes del Centre Corporatiu de l’ICS a Barcelona (Gran Via de les Corts Catalanes, 587) a partir de les 9 hores, seguint l’ordre de la classificació final d’aspirants.