
En aquest curs aprendrem les propietats de les espècies, coneixerem els seus usos per tractar complementàriament alguns desequilibris com l’insomni, l’estrenyiment, la flatulència, el dolor i la inflamació, entre d’altres.
Aprendrem a preparar olis aromatitzats, a utilitzar les espècies i plantes amb propietats carminatives per disminuir la flatulència que el consum de llegums ocasiona en algunes persones.
Ponents
- Dra. Joima Panisello Royo. Especialista en Medicina Interna i directora general de la Fundación para el Fomento de la Salud (FUFOSA).
- Núria Rosich Domènech. Dietista-nutricionista
Programa
- Definició
- Marc general. Idees importants
- Recuperar el seu ús de manera generalitzada i quotidiana
- Les espècies com a substitutes de la sal. Com han estat dessecades?
- Plaer
- D’una en una
- Composició
- Usos culinaris
- Propietats farmacològiques i efectes
En aquest curs aprendrem les propietats de les espècies, coneixerem els seus usos per tractar complementàriament alguns desequilibris com l’insomni, l’estrenyiment, la flatulència, el dolor i la inflamació, entre d’altres.
Aprendrem a preparar olis aromatitzats, a utilitzar les espècies i plantes amb propietats carminatives per disminuir la flatulència que el consum de llegums ocasiona en algunes persones.
Ponents
- Dra. Joima Panisello Royo. Especialista en Medicina Interna i directora general de la Fundación para el Fomento de la Salud (FUFOSA).
- Núria Rosich Domènech. Dietista-nutricionista
Programa
- Definició
- Marc general. Idees importants
- Recuperar el seu ús de manera generalitzada i quotidiana
- Les espècies com a substitutes de la sal. Com han estat dessecades?
- Plaer
- D’una en una
- Composició
- Usos culinaris
- Propietats farmacològiques i efectes
