Els MIR no baixen la guàrdia i mantenen una mobilització del 91% en el segon dia de la vaga convocada per Metges de Catalunya

Els metges interns residents (MIR) segueixen amb les espases en alt i per segon dia consecutiu s’han afegit de manera pràcticament absoluta a la vaga convocada per Metges de Catalunya (MC). El 91% dels joves facultatius s’han adherit a la segona jornada d’aturades en els centres hospitalaris i d’atenció primària.
 
D’aquesta manera, els residents adverteixen el Departament de Salut i les patronals empresarials de la xarxa sanitària concertada que “la mobilització continuarà, mentre no hi hagi una proposta que millori de manera inequívoca la qualitat formativa i les condicions laborals i retributives del col·lectiu”.

Mobilitzacions
Aquesta tarda, els facultatius MIR es concentraran a les 17.00 hores davant l’Institut Català de la Salut (ICS), a Barcelona, i a les 19.00 hores, a la plaça Imperial Tàrraco de Tarragona. A Girona, ho faran a les 17.00 hores, davant la delegació del Departament de Salut, a la plaça de Pompeu Fabra. A Lleida, els residents ja s’han concentrat aquest matí a la plaça de Ricard Vinyes per fer sentir la seva veu.

Seguiment per províncies:

Segona jornada vaga MIR - 22 setembre

Barcelona

94%

Girona

92%

Lleida

89%

Tarragona

90%

Contacte de premsa

premsa@metgesdecatalunya.cat
Telèfon: 93 265 11 77 ext. 5
Fax: 93 265 39 71

Secretaria de Comunicació: David Arribas

Equip de comunicació: Albert Torres, Laia Calaf i Eva Martínez