Metges de Catalunya acusa el Govern de “no tenir vergonya” i “menysprear” el personal facultatiu

Davant la reunió que ha mantingut aquest dimecres el Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública de la Generalitat de Catalunya amb els sindicats UGT, CCOO i IAC, per abordar la compensació econòmica que el Govern pensa donar als professionals que estan a la primera línia de lluita contra la COVID-19, Metges de Catalunya (MC), organització sindical majoritària entre els facultatius, manifesta el següent:

  1. El Govern, en una mostra de “desvergonyiment absolut”, ha menyspreat, una vegada més, el personal facultatiu, en excloure’l de les converses i no invitar-lo a asseure’s a la mesa de negociació.
     
  2. L’actuació de l’executiu català és una “plantofada a la cara de tots els metges i totes les metgesses que s’estan deixant la pell en una emergència sanitària sense precedents”.
     
  3. MC encara espera la resposta de la consellera de Salut, Alba Vergés, a la petició que li va trametre el passat 17 d’abril, perquè concretés quines mesures tenia previst adoptar el Govern per compensar els “sacrificis professionals i personals” dels facultatius.
     
  4. MC exigeix amb contundència als consellers de Salut i de Polítiques Digitals i Administració Pública, Alba Vergés i Jordi Puigneró, respectivament, que reflexionin i obrin d’immediat les negociacions amb el personal mèdic.

Contacte de premsa

premsa@metgesdecatalunya.cat
Telèfon: 93 265 11 77 ext. 5
Fax: 93 265 39 71

Secretaria de Comunicació: David Arribas

Equip de comunicació: Hèctor Calvet, Albert Torres, Eva Martínez i Laia Calaf