Metges de Catalunya repulsa la violència policial i s'adhereix a la convocatòria de l'"aturada de país"del 3-O

Metges de Catalunya (MC) manifesta la seva condemna a les actuacions de repressió efectuades aquest diumenge pels cossos i forces de seguretat de l’Estat, durant la celebració del referèndum de Catalunya, amb la voluntat d’“esclafar els drets fonamentals i les llibertats democràtiques d’un poble”.

El sindicat, majoritari a la sanitat catalana, expressa la seva solidaritat amb les persones ferides, tant físicament com emocional, entre els quals hi ha afiliats a l’organització que han requerit assistència mèdica. De la mateixa manera, transmet el seu reconeixement als equips sanitaris que han hagut d’atendre més de 800 persones amb lesions de diversa consideració.

Així mateix, MC s’adhereix a la crida que ha fet la Taula per la Democràcia, perquè el conjunt de la societat catalana es mobilitzi amb “contundència pacífica” en la defensa d’un marc democràtic que tingui per principi el diàleg i no la força, la política i no l’autoritarisme, el respecte i no la intolerància.

Per això, l’organització se suma a les concentracions convocades aquest dilluns a les 12 hores davant de tots els centres de treball i ajuntaments catalans i a la “aturada de país” del dimarts 3 d’octubre.

Contacte de premsa

premsa@metgesdecatalunya.cat
Telèfon: 93 265 11 77 ext. 5
Fax: 93 265 39 71

Secretaria de Comunicació: Elisa de Frutos

Equip de comunicació: Hèctor Calvet, Albert Torres i Eva Martínez