27 d’abril, data de les eleccions telemàtiques a les assembles territorials de Barcelona i Metro Nord - Catalunya Central

Eleccions territorials telemàtiques

La Junta Electoral Central (JEC) de Metges de Catalunya (MC) ha fixat la data de eleccions a càrrecs de les assemblees territorials de Barcelona Ciutat i Metropolitana Nord – Catalunya Central que se celebraran mitjançant el sistema de votació electrònica. El proper 27 d’abril, entre les 10 h i les 19 h, els afiliats i les afiliades d’ambdues territorials podran participar en els comicis des de qualsevol dispositiu amb connexió a la xarxa. Prèviament, tots els electors hauran rebut una clau segura i les instruccions per accedir a la plataforma i exercir el dret de vot.

La JEC ha considerat que l’empresa encarregada de gestionar el procés  -líder en el sector de la votació electrònica- ofereix les condicions legals i de seguretat, així com el prestigi i l’experiència necessària, per assegurar que les eleccions se celebrin amb totes les garanties de fiabilitat, claredat i transparència.

El nou calendari que ha fixat l’autoritat electoral de MC estableix que les candidatures que concorren als comicis de les assemblees territorials podran enviar la informació de campanya entre els dies 8 i 25 d’abril, amb el 26 d’abril com a jornada de reflexió.