27 de setembre, eleccions a la Presidència del Sector Primària ICS de Metges de Catalunya

Els afiliats de Metges de Catalunya (MC) adscrits al Sector Primària ICS estan cridats a les urnes el proper 27 de setembre per elegir el nou president d’aquest òrgan, després que el fins ara responsable de la Presidència, Andreu Martín, hagi causat baixa per jubilació. Les votacions se celebraran a la seu del sindicat de 9.00 a 13.00 hores. El cens electoral ja es pot consultar a les oficines de l’organització fins al 27 de juny.

Segons el calendari electoral publicat aquest dijous, el termini per presentar candidatures s’obre el 27 d’agost i finalitza el 7 de setembre. La campanya electoral s’estendrà del 15 al 25 de setembre. L’endemà, 26 de setembre, serà la jornada de reflexió.

Fins a la proclamació del nou president, el seu càrrec l’ocupa de manera interina l’actual secretari adjunt de Coordinació Territorial de MC, Javier K. O’Farrill.

D’altra banda, l’Assemblea Territorial de Barcelona ciutat i els sectors Hospitals ICS i Primària XHUP iniciaran en breu els seus respectius processos electorals per renovar diferents càrrecs interns per jubilació i renúncia dels seus titulars.